Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Pinterest Türkçe Yayınına Başladı

TEŞEKKÜRLER PİNTEREST Pinterest Dünya Haritasında Türkiye yok mu (15 Aralık 2013), Pinteres Site ayarlarında Türkiye artık var (17 Ara...

...
TEŞEKKÜRLER PİNTEREST
Pinterest Dünya Haritasında Türkiye yok mu (15 Aralık 2013), Pinteres Site ayarlarında Türkiye artık var (17 Aralık 2013), yazımdan sonra Pinterest artık Türkçe dil desteğine de başladı. Pinterest sosyal paylaşım sitesinin, saygın okuyucu isteklerine değer veren ve isteklerini gerçekleştirmesinden dolayı bir kez daha kutluyor ve teşekkür ediyorum.
Beni asıl üzen, Türkiye de yaşayan birkaç saygıdeğer arkadaşım dışımda bu haberime katgıda bulunmayan kendini sosyal paylaşımcı medya uzmanı gibi gören gözümde sıfır değerlere sahip konuya hassasiyet gösteremeyecek kadar duyarsız kalabilen insanlara.
Ben haber başlığı geçen biri değilim. Ulusal bir konuda yazı yazdım ve yazıma verilen değer ve yorumları gördüğümde inanın çok üzüldüm. Farklı başlıklar ile B..k’tan bir haber için şakşak tutanların kendilerini aynada bir kez daha sorgulamalarını dilerim. 

Yazıya destek gerektiği zaman diliminde verildiğinde gerçek boyutuna ulaşır.Gerisi boş laf ve görüntüden başka birşey değildir.Yukarıda büyük diye nitelediğimiz sitelerin başlıklarını göreceksiniz. Bu haberleri incelediğinizda yaklaşık 4 saat önce yazılan haberlerden oluştuğu görülmekte.Bunlar sadece haber geçer. İcraat yoktur.Gelecek için yatırım ve kazanç sağlamaz.Gündelik yaşarlar.İnsanlara kazandırdıkları hiçbirşey yoktur.Birçok kişinin üyesi olduğu ve gazete gadgetlerini blog sayfalarından düşürmediği bu sitelerin sizlere verebileceği olan haberden başka hiçbir şeyi yoktur.Bu gazeteler için isim vermiyorum. Hangi blog’a baksanız gazetenin reklamını yaptığını zaten görebilirsiniz. Bedava kullanıldığınızı ne zaman anlayacak ve gerçek Dünyaya dönersiniz bilemem. Bildiğim tek şey var düzmece anlatımlarla kullanılmaya çalışıldığınız ve sizleri bu girdaba iten diğer blog yazarlarımızın yönlendirdiği.
Pinterest site ayarlarına giriş yaparak Ülke ve Dil seçeneklerinden kişisel ayarlarınızı yapabilirsiniz.Aşağıdaki resimde ülke ve dil ayarları görülmekte.

Pinterest türkçe ayarlar sekmesi
Resimleri daha büyük izlemek için resim üzerinde yeni sekmede açın ve tarayıcıda göreceğiniz (s) harfinin yanındaki (30) değerini (1600) yazın ve enterleyin.
19 Aralık 2013

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.