Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Microsoft Security Essentials Ücretsiz Koruma

Microsoft Security Essentials, ile kötü amaçlı yazılım, casus yazılım ve virüslere karşı bilgisayarınızı ücretsiz koruyun.Microsoft Window...

...
Microsoft Security Essentials
Microsoft Security Essentials, ile kötü amaçlı yazılım, casus yazılım ve virüslere karşı bilgisayarınızı ücretsiz koruyun.Microsoft Windows işletim sistemini kullanmayan yok denecek kadar azdır.Günümüz teknolojinde iyi ve kötünün birlikte yaşadığını düşünürsek her ev bilgisayarlarının mutlaka bir koruma proğramı olması gerektiğinide bilmek zorundayız.Microsoft Security Essentials ücretsiz olup, ev bilgisayarlarında kullanabildiği gibi küçük işletmeler içinde uygun olup, gerçek zamanlı koruma sağlar.
Microsoft Security Essentials’i yükleyerek kullanmak çok basit olup, arka planda sessiz ve etkili bir çalışma sergiliyerek Kötü amaçlı yazılımlara karşı kapsamlı koruma sağlar.
33 Dilde kullanılabilen Microsoft Security Essentials,Windows 7, Windows Vista ve Windows XP gibi işletim sistemlerini destekler. Otomatik güncelleştirme özelliğinden dolayı sizin yapmanız gereken bir işlem yoktur.
10 bilgisayara sahip küçük ölçekli işletmelerin ücretsiz kullanımı yanısıra, 10’dan fazla bilgisayar için Microsoft System Center 2012 Endpoint Protection ‘ı yeni sürüm güncelemesi ile kullanabilirsiniz.
Microsoft Security Essentials nedir?
Web Internet üzerinde virüsler, truva atları, solucanlar ve casus yazılımlar gibi davetsiz misafir bulunur. Microsoft Security Essentials, bu davetsiz misafirlere karşı çalışmanızı kesmeden üstün koruma sunar.
Bilgisayarınızın güvenlik durumunu belirtmek için yeşil, sarı ve kırmızı renk kodları kullanır ve görev çubuğundaki renk kodlu simge, dikkat etmeniz gereken bir durum olup olmadığını bir bakışta anlayabilmenizi sağlar.
Yeşil renk : Her şeyin normal olduğu,
Sarı ve Kırmızı renk : Microsoft Security Essentials sizi uyarır ve ne yapmanız gerektiğine yönelik öneriler verir.Bildirim alanında gereken işlemleri yapabilirsiniz.Bilgisayar başında olmasanız dahi, Microsoft Security Essentials varsayılan eylemleri sizin adınıza uygular.
Tarama ve güncelleştirme işlemleri, bilgisayar boşta olduğunda çalışacak şekilde zamanlanmıştır ve siz yazılımı kullanırken bilgisayarınız yavaşlamaz.
Bilgisayarınızı güvende tutma yöntemlerinden bazıları:
Gerçek zamanlı koruma
Sistem taraması
Sistem temizleme
Windows Güvenlik Duvarı tümleştirmesi
Dinamik imza hizmeti
Kök dizin koruması
Microsoft Security Essentials'ı yükleyebilmeniz için bilgisayarınızda orijinal Windows yüklü olmalıdır.
Microsoft Security Essentials'ı yükleme Linki

http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=231277

4 yorum

  1. Gerçekten harika bir program. Bilgisayarımın olmazsa olmazı. Bana gerçekten güven veriyor. Ücretsiz olması da başlı başına bir güzellik. Yazınız da çok güzel olmuş yine. Kolay gelsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Microsoft Security Essentials, güzel bir proğram ancak tüm parazitleri engellemiyor.Size avast tavsiye ederim.Bende kullanıyorum.Teşekkürler.

      Sil
    2. Avast'ı inceleyeceğim, sağ olun...

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.