Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Chrome Tarayıcı Güncellemesi

Google Chrome tarayıcı 31.0.1650.57 m güncelledi. Dinamik blogger kullanıcıları kesin güncelleme kontrolu yapsın.Blogger kumanda panel i...

...
Chrome Tarayıcı Güncelleri
Google Chrome tarayıcı 31.0.1650.57 m güncelledi. Dinamik blogger kullanıcıları kesin güncelleme kontrolu yapsın.Blogger kumanda panel iconları görülmeyen Blog kullanıcılarının dikkatine. Google Chrome tarayıcı 31.0.1650.48 m güncellemesini 14.11.2013 tarihinde gerçekleştirmişti. Değişim yama niteliğindeki .57 m olarak yapıldı. Chrome güncelleme değişimi Klasik blog’larda bir farklılık yaratmadı. Ancak Dinamik blog yazı kalem iconu ve kumanda paneline giriş ev görünümlü (Home) iconlarının görülmemesine neden oldu. 
Bu konuyu yaşadığım zaman diliminde blog’umdan geri bildirim yaparak yetkilileri durumdan haberdar ettim. Sizde bu tür konular yaşadığınızda blog geri bildirim aracını kullanabilirsiniz. Birkaç saat için de hata düzeltilmiş oldu.Tabi bu konu bir tesadüf gibi algılanabilir.Size bir cevap yazılmıyor. Ancak birçok bildirim sonucu hataların düzeldiğini gören ve yaşayan biriyim. Google Chrome tarayıcı Dünya genelinde en hızlı istikrarlı, bilgisayar ram düşmanı olmayan bir tasarım harikasıdır. 
Chrome tarayıcı kullanmak bir ayrıcalıktır
İE 10 ile düne kadar blog'un sidebarını göremiyordum. İE 11 güncelleme yaptı sidebar görülmeye başladı. Ancak farklı görünümlerde bu sıkıntı halen yaşanıyor. İE'un en kararlı sürümü şu anda İE 9 diyebilirim.Sizlere özellikle Google Chrome kullanmanızı tavsiye ediyor ve öneriyorum.Birçok kişi kullanmasını bilmiyorum diye geçiş yapamıyor. Google Chrome kadar basit kullanımı olan bir tarayıcı daha görmedim. Blog yazılarımda kategoriler sekmesinde tarayıcılar başlığında, Chrome kullanımı ve uzantıların nasıl kurulması gerektiği konusunda zaman zaman bilgiler veriyorum. Kategoriler sekmesinde Tarayıcılar, Chrome sorunlar, chrome uzantılar etiketini incelemeniz sağlıklı çalışmalarınız için önemlidir.
Google Chrome tarayıcı önbelliği nasıl temizlenir başlıklı yazımı okuyarak yardım alabilirsiniz.Google Chrome kullanmıyorsanız denemenizi öneririm. Google Chrome özelliklerini inceleyin.Google Chrome kendi sitesinden indirmek için tıklayın.
Konu hakkında sorun ve sorularınızı belirterek yardım alabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.