Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Türkiyenin Sesli Chat Sitesi SesliFasıl

Blog Dünyasına katıldığım uzun bir süre içerisinde birçok arkadaşım neden kişisel bir domain ile site açmıyorsun diyerek sordu. Sonunda b...

...
Sesli Chat Sitesi Seslifasıl
Blog Dünyasına katıldığım uzun bir süre içerisinde birçok arkadaşım neden kişisel bir domain ile site açmıyorsun diyerek sordu. Sonunda beni de ikna ederek 16 Mayıs 2013 tarihinde sabah’a karşı saat 05,30 da ilk sitemi kurdum.
www.adnanguney.com ,sitemi Wordpress alt yapılı ve sade olarak düşünceme göre tasarladım. Tabi çalışmalarımıza beraber olduğum arkadaşım, NetworkDizayn Web Tasarım ile başladık ve gerçekleştirdik. NetworkDizayn Web Tasarım kim derseniz, isminden zaten belli oluyor. Birçok çalışma ve projelere imza atmış mazisi çok eski köklü bir kuruluş. Tabi bu kuruluşta aynı zamanda Yazılım ve Pazarlama olarak görev yapıyorum.
Yazımın başlığına “Türkiyenin Sesli Chat Sitesi Seslifasıl” diye giriş yaptım. Türkiyede birçok kullanıcının chat sitelerini sevdiğini biliyorum. Kuruluş amacı olarak Site, görüntülü ve sesli görüşme imkani sunmakta olup, dostluğu, arkadaşlığı, sıcak sohbet’i ile tam bir aile ortamı sunmakta.
Türkiyenin Sesli Chat Sitesi olarak faaliyet göstermekte olan SesliFasıl.com en kaliteli sesli Ve görüntülü sohbet Platformu olmak için değerli operatör arkadaşlarla birlekte 7/24 hizmet vermekte.
Misyonu: Misafirlerin, huzurlu hoş güzel bir sohbet yaşamasını, müzık dinleyip konuşabileceği bır ortamın sunulmasını sağlamaktır.
Değişik bir atmosferde  Sesli, müzikli chat seven arkadaşlar dinlenmek ve günün yorgunluğu atmak isterlerse yukarıda verdiğim linkten giriş yapabilirler.
Berke Han Dural Dans Akemedisi
Başka neler var ;
Sıkı durun dans öğrenmeye ne dersiniz ? Türkiyenin tanınmış Dans Akemedisi Berke Han Dural, Profesyonel ve kaliteli bir kadro ile eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşamak için en doğru adrestesiniz diyebileceğim bir toplulukla tanışın.
Kısaca faaliyetlerine baktığımızda neler olduğunu aşağıda listeliyorum inceleyelim.
  1. ARJANTİN TANGO
  2. S. LATİN DANSLARI
  3. E. LATİN DANSLARI
  4. MODERN DANS
  5. ORYANTEL
  6. LATİN ORYANTEL
  7. ZEYBEK
  8. SİRTAKİ
  9. FLAMENKO
  10. ROCK’N ROLL
  11. STREET JAZZ
  12. HİP HOP
  13. KLASİK BALE
Merak ettiniz mi ? O zaman B.H.D Berke Han Dural Akedemisine sizi alalım. Tüm detayları siteden inceleyerek dolu dolu değişik bir gün yaşayın. Dans teknikleri hakkında sorularınızı yöneltin, öğrenmek istediklerinizi sorun.
Hoşça vakit geçirmeniz dileklerimle.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.