Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Artı Araç Çubuğunu Kullanma (IE)

Google+ Araç Çubuğu ile web sayfalarını paylaşabilir, web üzerinden bildirim alabilirsiniz. Google Tarayıcı Araç Çubuğu'na yerleştiril...

...
Google Artı Araç Çubuğu (IE)
Google+ Araç Çubuğu ile web sayfalarını paylaşabilir, web üzerinden bildirim alabilirsiniz. Google Tarayıcı Araç Çubuğu'na yerleştirilen +1 düğmesi, site önermenize ve paylaşmanıza imkan tanır. Web de hangi siteyi ziyaret ederseniz edin +1 düğmesini her zaman kullanabilirsiniz. Böylece her yerden kolaylıkla paylaşımda bulunabilirsiniz. Web'de Arkadaşlarınızın neler paylaştığını görün. Google Araç Çubuğu'na eklenen Google+ bildirimleri sayesinde önemli güncellemeleri asla kaçırmayın. Bildirimlerinizi Google Araç Çubuğu'ndan kontrol edebilir ve yanıtlayabilirsiniz. Böylece çevrelerinizdeki kullanıcıları takip etmeniz kolaylaşır.Google Gmail, Blogger Blog ve Plus hesaplarında iken üst kısımda bulunan +1 eklenti uyarısını nasıl görüyorsanız, diğer sitelerde de gezinirken hesabınız açık olduğu sürece bildirimleri araç çubuğundan takip edebilirsiniz.Türkiye de henüz Google Plus’un tanınmaya başlaması çok üzücü bir olay.Ne yazık ki halen bazı sosyal paylaşım siterinden kafalarını kaldırıp da Dünya da neler oluyor diyemeyen birçok kullanıcı mevcut. Her zaman olduğu gibi ne yazık ki bazı alışkanlıklardan vazgeçilmesi çok zor olan bir ülkeyiz.
Geçen 4 ay içinde Google Plus’a katılımın yükseliş gösterdiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Buda sevindirici bir haber. Google Araç Çubuğunu nasıl indireceksiniz ? Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak tarayıcınıza kurulmasını sağlayabilirsiniz.
Google Araç Çubuğu İndirin
NOT: IE kullanıcıları için geçerlidir. Google Chrome kullanıcıları mevcut uygulamayı kullanabilmektedir.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.