Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Bloguna Adsense Reklamı Koy Videolu Anlatım

Bloguna Adsense Reklamı Koyma. Blogger blogunuzu yeni kurdunuz.Adsense kaydınızı yaptınız ve Gadgetler yardımı ile Adsense reklamını bl...

...
Bloguna Adsense Reklamı Koyma. Blogger blogunuzu yeni kurdunuz.Adsense kaydınızı yaptınız ve Gadgetler yardımı ile Adsense reklamını blogunuzda nasıl çalıştıracağız inceleyelim.  Burada Adsense yazan yere tıklıyoruz açılan kutucukta reklamınızı nereye koymanız gerekiyorsa seçeceğiniz ölçülerle belirliyoruz ve kaydediyoruz. Büyük ölçülerde bir seçim yaptı iseniz gövde kısmına gadgetimizi sürükleyerek konumlandırıyoruz. Aynı işlemi alt kısımlara da sürükleyerek yapabilirsiniz. Blogumuzu kaydedip, Ana Sayfadan yaptığımız işlemi inceliyoruz. Kolay gelsin.

İzleyeceğimiz yol :


TasarımYerleşimGadget EkleAdsense, gadgetimizi bulup işleme devam ediyoruz.

Google Adsense Reklamlarını gadget olarak nasıl ekleyeceğimizi inceleyelim

42 yorum

  1. ben reklam nasıl alcam ben adsense uye oldum bende adsense tıkladıgım zaman bana oyle reklam yok yada ben goremıyorum

    http://kalbegelenhuzur.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gün doguşu Merhaba ;
      Blog kaynak sayfanıza baktım, Adsense kodunu blogunuza eklememişsiniz.Bu nedenle reklamlar aktif olmaz.Yorum yaptığınız içerik Adsense kodu ekledikten sonra reklamın nasıl eklenmesiniz anlatan bir yazı.Siz önce adsense kodu nasıl eklenir yazıyı inceleyinBu linki tarayıcıya kopyalayıp açın, http://goo.gl/K64Hl , burada videoda tam anlatım var.Kodu doğru ekledi iseniz hemen reklamlar görülmeye başlayacaktır. Problem yaşarsanız tekrar görüşelim.Kolay gelsin.

      Sil
  2. bende reklamlar gorunmuyo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gün doguşu Yorum açıklamasını üstte yaptım.Ayrıca blogunuzdaki eksiklikleri, blog yazılarınızı kesme, blog genişlik ayarları gibi konular yazılı, resimli ve videolu olarak anlatımlar mevcuttur.Sol tarafda yazılar tam okunmadığından en yakın yazılara tıklayarak açılan sayfana inceleyerek veya arama kutusuna herhangi bir konu başlık yazdığınızda ilgili konular sıralanır.Bu kısmdan da bakabilirsiniz.Sağ tarafda açılır menüden kategoriler kısmındanda inceleyebilirsiniz.Bulamassanız bana aradıklarınızı yazın linkleri verim size.Görüşmek üzere.

      Sil
  3. Adnan bey merheba,adsenseye kayıt oldum lakin onaylamıyor sorun şu ki url yi değiştirmem gerekiyor yani şimdiki url mi kayıt yaptırmam gerek eski url gözüküyor ve yapadım değiştirebilirsem takrar onay almak için gönderecem. Birde sitemi incelermisiniz resimlerle iligili sorun olurmu? çünkü benim tarzım genelde ilişkiler üzerine yazılar yazmak ve sosyal sorunlarla iligili yazılar yazmak. Resimlerle ilgili tavsiyeniz olursa çok sevinirim. Yayınladığım resimler biraz farklı anlaşılabilir mi? Lütfen bakın siteme.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sami eski: Bey merhaba,
      Blog URL sini değişemessiniz.Kayıt olduğunuz URL diğer URL tam anlayamadım.Bir blog için tek URL vardır.Web yönetici araçlarına kaydınızı yaptıktan sonra Adsenseye başvurup aldığınız kodu doğru olarak şablona ekledi iseniz.Adsense bekletir ve sonra onaylandı der.Eğer reklamlara tıklarsanız ki bunu çok kişi yapıyor o zaman ihlal sayar ve blogunuz da bir daha reklam koyamassınız.Blogunuzda çok fazla alıntı yazı var.Resimler o kadar adult değil. Yazılar biraz.Ancak ayarlar kısmında yetişkin bölümü var oradan ayarları değişebilirsiniz.Adsense size ihlal diye bir yazı gönderdi mi ?Bu konuda birşey yazmamışsınız.

      Sil
    2. Adnan bey tekrar merheba öncelikle yazılarım tamamen bana ait,aforizma tarzı yazmayı seviyorum yüzlece cümlem var bazılarını notere onaylattım hangileri alıntı gibi geldi bilmek isterim.bana adsense kod göndermedi adres bilgilerimi yazdım lakin daha önce açıtğım url adsenseye gönderdiğim raporda kayıtlı onu şimdiki url ye çeviremiyorum.

      Sil
    3. Adsense ihlal yazısı diye birşey göndermedi adnan bey.bunu eklemeyi unutmuşum.

      Sil
    4. @sami eski; Bey,Yazıların size ait olmasına sevindim.İşi sıkıya almıssınız güzel.Noter de var işin için de.Yazılarınız alıntı derken bu bir iddia değildi.Alıntı olabilir şekli ile ifadey di.Alınmayın lütfen.Adsense kod göndermeyecek Sami bey.Blog içindeki Adsenseye tıkladığınızda üyelik kaydı yapılacak ve size sitenize analiz için bir kod koymanızı isteyecek.O kodu ekledikten sonra adsense sayfasında doğrulaya tıkladığınızda yeşil bir onay verecek size.Bu aşamadan sonra onaylanmış sayılıyor.Ancak Adsense size siteniz için bir ihlal bildirirse o zaman kötü.Anladığım kadarı ile kod ekleme kısmına gelmediniz herhalde? Aşağıda verdiğim linki incelediniz mi bilmiyorum.Bir bakın lütfen.Konuyu biraz daha kolaylaştıracak bilgiler mevcut.Takıldığınız yer olursa 05,00 sularına kadar bilgisayardayım.Görüşelim.

      Sil
    5. http://guney59.blogspot.com/2012/09/google-adsense-site-nasl-eklenir.html

      Sil
    6. Alınmadım adnan bey.
      tespitiniz çok doğru kod ekleme kısmına gelmedim daha doğrusu yolu bulamıyorum bakarken görebilmek lazım sizin söylediğiniz gibi.Verdiğiniz linki daha öncede okumuştum lakin giriş yaptığımda adsenseye,onay için tekrar gönderin diyor ve menü falanda yok adnan bey sorunu umarım tanımlayabilmişimdir.siteyi doğruladım meta etiketini yapıştırdım lakin adsense url ekleme kısmında sorun yaşıyorum.çok teşekkür ilginiz için bilgileriniz çok değerli ve yararlı.

      Sil
    7. sami eski; Bey, Yazım demin internet bağlantısı yaşadım yarım kaldı.Dolayısı ile size faydalı olan linki bir alt satıra yazdım.Verdiğim link işinizi biraz daha kolaylaştıracak resimlere sahip.Ayrıca blogunuza tekrar baktım.
      Gördüğüm eksiklikler
      1. Resimlerin özellik kısmına resim bilgisi verilmemiş.Google resimleri de tarar.%10 geri dönüş demektir.Resimleri küçük değil orta boyda kaydedin.Blogumdaki resim üzerine mausla gelin görüntüdeki yazıyı göreceksiniz.
      2. İletişim formu HTML hatalı.Tarayıcınızda linkin Son kısmına bakın numara var.Şu anda bu linki siz görebiliyorsunuz.Aramalarda çıkmaz.
      3. Yazılar içindeki bağlantı linklerine tıklayarak bakın.İlgili yazı hakkında bilgi veren bağlantılardır.
      4. http://www.google.com.tr/webmasters/ Bu linke giriş yapın URL hatalarını göreceksiniz.

      Sil
    8. Adanan bey
      Şu adreslerde reklam yayınlayacağım:kısmında şuanki url yazmıyor başka bir url yazıyor en büyük sorun bu düzeltemiyorumda beynablogspot olarak gönderemiyorum.

      Sil
    9. Çok teşekkür ederim iyi sabahlar.

      Sil
    10. sami eski Bey doğru karar vermissiniz.Blog URL'niz le gönderin.

      Sil
    11. sami eski Bey bende teşekkür ederim.Görüşmek üzere iyi sabahlar.

      Sil
    12. adnan bey merhaba ben adsense basvuru gonderıorum kabul edıldı dıor yanlız musterı kımlıgı dogrulanmadı dıor o yuzden olmuor onu nasıl duzeltebılırım ve uye oldum adsense gırıs yapıorm basvuru sayfası tekrarla cıkıor.

      Sil
    13. @mahsun turan
      Bey, Blog kazançlar sekmesinden Adsense site içine giriş yapabiliyor musunuz.Blogger hesabı ile Adsense hesaplara girdi iseniz kabul etmesi lazım.İyice bir düşünün lütfen.Adsense için Blogger kimliği ile ve farklı bir kullanıcı kimliği ile de giriş yapılabiliyor.ilk giriş sırasında sol ve sağda 2 seçenek mevcuttur.Siz hangisini seçerek giriş yaptınız ise o seçeneği kullanmak durumundasınız.Yani Blogger girdiğiniz şifreniz ile adsense'e kayıt yapmadı iseniz sizi doğrulamaz.Adsen farklı giriş yaptı iseniz bu girişi deneyin.Hiçbirinden sonuç olamazsanız.Yeni bir giriş yapın.Ancak Blogger hesabınız ile sol seçeneği tıklayarak girişi sağlayın.Kabul etmesi gerekir.Bu arada tarayıcı ön belleliğini F5 yaparak birkaç kez yenileyin.Eski çerezleri kullanıyor olabilir.

      Sil
  4. adnan bey bu adsensede yeniyim ben blog için degil youtubedeki videolarıma reklam koymak istiyorum ama nasıl konulucagını bilmiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. orhan, YouTube de ayarlar kısmına bakın.Engelleme var mı ?
      Herkese açmıyorlar.
      Görüşmek üzere

      Sil
    2. sayın adnan bey bey bloğumu daha çok zenginleştirmek istiyorum ama bir sıkıntım var üst tarafta menü bölümleri yapmak istiyorum bana yadımcı olurmusunuz http://hackingx-team.blogspot.com/

      Sil
    3. @sait çiçek
      Bey, blgunuz kaldırılmış.Kategorü menüsü hakkında aşağıdaki yazıyı takip edin lütfen.
      http://guney59.blogspot.com/2012/09/blogger-ust-menuye-kategori-ekleme.html

      Sil
  5. Hocam lütfen yardımcı olun. Adsense başvurumun 1. Onayi geldi. 2. Onay için reklam birimi oluşturdum. Kodunu da sağ üst kenardaki gadget ekleden ekledim. Bu gadgetin hemen altında da Adsense adli gadget var. Kodu direk gadgettan mı eklemek gerekiyor, yoksa baska yolu var mi? Adsense gadgete ne işe yariyor? Lutfen azicik bilgilendirin. Bir de tum videolarinizi izledim, yazilarinizi okudum ama isin icinden cikamadim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Rıdvan ÖZKAN
      Bey merhaba, 1. onayı almışsınız hayırlı olsun. gadget olarak eklediğinizi düşünerek yazıyorum.Başka bir kod ekleme yok zaten.Reklamın yeri boş kalacak ve silmeyeceksiniz. Bu kod bir hafta blog akışınızı izleyen bir kod dur.Bunun sonucunda içerik uygunluğunuz ve reklam verenlerin durumları takip edilir.İçerikleriniz reklam verilmesine uygun ve telif haklarını ihlal eden yazılar olmaması gerekiyor.Bu konuya dikkat edin lütfen.Biraz sabır ve içerik polikalarına uyum gerekli. Başka birşey gerekmiyor. Yazılarınızı özgün yazın.kendinizi bir firme olarak düşündüğünüzde satacağınız yazı sizin ürününüzdür. Ürününüzü pazarlamasını yapan da reklamdır.Reklamın olması için kuralların uygulanması yanlışlık yapılmaması önemlidir. Tüm hepsi bundan ibarettir.Sorunlarınızı ilgili okuduğunuz konu altına yorum yazarak çabuk çözersiniz.Çekinden yorum yazın lütfen.Tekrar görüşmek üzere.

      Sil
    2. Merhaba hocam. cevabınız için çok teşekkürler. Sizden okuduğum birçok yazıda ziyaretçi yorumlarının çok önemli olduğunu ve sizin de her türlü yoruma cevap verebileceğinizi okumuştum. Aslında adnanguney.com adlı sitenize de bu sıkıntılarımı dile getirmiştim. Gözünüzden kaçmış olacak ki cevaplanmamıştı. Onun için şansımı burada denemek istedim; çünkü o yorumları görmemiş olma ihtimalini hesaba kattım. Bahsettiğiniz kurallar benim için prensiptir. Blogumu, blogların varlığından bile haberim olmadan açtım. Çok acemice başladım, ama iki ayı geçkindir verdiğim emeği Allah bilir. Bloguma ya yazmam ya da tamamen kendime ait olan yani özgün içerikler yazarım. Kısacası içerik konusunda sıkıntım yok; ama iş tekniğe gelince maalesef tıkanıyorum. Hele de her konuda hassas olan adsense mevzu bahis olunca pimpiriklenmemek elde değil. Sıkıntımla ilgili son (inşallah) sorularımı sorayım. Daha doğrusu tam olarak ne yaptığımı anlatayım. Zamanınızı aldığım için şimdiden özür dilerim.
      1)Adsense başvurdum, onaylandı ve deneme amaçlı reklam birimi oluşturmam istendi.
      2) Adsensi Aktifleştirme konulu içeriğinizi takip ederek, blog kayıtları ve kazançlar sekmesinden gerekli işlemleri yaparak, yerleşim bölümünün sağ kenarına Adsense gadget'ını eklemiş oldum.
      3) Adsense panelinden Reklamlarım sekmesinden reklam birimi oluşturdum ve bu reklamın kodunu Yerleşim-Gadget Ekle yolunu takip ederek html/javastricpt olarak ekledim.
      4) Şuanda bloğumun sağ üst tarafında, bir boşluk eklediğim reklam kodu gadgetı için yer alıyor. Hemen onun altında da Yerleşimdeki Adsense gadgetı için yer alıyor.
      5) Önce hem sağ kenarda hem de blog içerikleri arasında olmak üzere toplam üç boş reklam alanı vardı.
      6)Şimdilik sağdaki reklam yeterli diyerek, blog kayıtları bünyesindeki ''İçeriklerimin arasında reklam göster'' kutucuğunun işaretini kaldırdım.
      7) Sonuç olarak şuanda bloğumda iki reklam boşluğu var zemin renginde.

      Sorum: Bazı sitelerde Adsense reklam kodlarını blogger'a uygun hale getirmekten bahsetmiş. Ben öyle bir şey yapmadım?
      Soru2: Reklam kodlarını bloğuma doğru uyguladığımı nasıl anlayabilirim?

      Çok teşekkürler. Ne zaman müsait olursanız o zaman cevaplandırabilirsiniz. İyi çalışmalar.

      Sil
    3. Merhaba hocam. cevabınız için çok teşekkürler. Sizden okuduğum birçok yazıda ziyaretçi yorumlarının çok önemli olduğunu ve sizin de her türlü yoruma cevap verebileceğinizi okumuştum. Aslında adnanguney.com adlı sitenize de bu sıkıntılarımı dile getirmiştim. Gözünüzden kaçmış olacak ki cevaplanmamıştı. Onun için şansımı burada denemek istedim; çünkü o yorumları görmemiş olma ihtimalini hesaba kattım. Bahsettiğiniz kurallar benim için prensiptir. Blogumu, blogların varlığından bile haberim olmadan açtım. Çok acemice başladım, ama iki ayı geçkindir verdiğim emeği Allah bilir. Bloguma ya yazmam ya da tamamen kendime ait olan yani özgün içerikler yazarım. Kısacası içerik konusunda sıkıntım yok; ama iş tekniğe gelince maalesef tıkanıyorum. Hele de her konuda hassas olan adsense mevzu bahis olunca pimpiriklenmemek elde değil. Sıkıntımla ilgili son (inşallah) sorularımı sorayım. Daha doğrusu tam olarak ne yaptığımı anlatayım. Zamanınızı aldığım için şimdiden özür dilerim.
      1)Adsense başvurdum, onaylandı ve deneme amaçlı reklam birimi oluşturmam istendi.
      2) Adsensi Aktifleştirme konulu içeriğinizi takip ederek, blog kayıtları ve kazançlar sekmesinden gerekli işlemleri yaparak, yerleşim bölümünün sağ kenarına Adsense gadget'ını eklemiş oldum.
      3) Adsense panelinden Reklamlarım sekmesinden reklam birimi oluşturdum ve bu reklamın kodunu Yerleşim-Gadget Ekle yolunu takip ederek html/javastricpt olarak ekledim.
      4) Şuanda bloğumun sağ üst tarafında, bir boşluk eklediğim reklam kodu gadgetı için yer alıyor. Hemen onun altında da Yerleşimdeki Adsense gadgetı için yer alıyor.
      5) Önce hem sağ kenarda hem de blog içerikleri arasında olmak üzere toplam üç boş reklam alanı vardı.
      6)Şimdilik sağdaki reklam yeterli diyerek, blog kayıtları bünyesindeki ''İçeriklerimin arasında reklam göster'' kutucuğunun işaretini kaldırdım.
      7) Sonuç olarak şuanda bloğumda iki reklam boşluğu var zemin renginde.

      Sorum: Bazı sitelerde Adsense reklam kodlarını blogger'a uygun hale getirmekten bahsetmiş. Ben öyle bir şey yapmadım?
      Soru2: Reklam kodlarını bloğuma doğru uyguladığımı nasıl anlayabilirim?

      Çok teşekkürler. Ne zaman müsait olursanız o zaman cevaplandırabilirsiniz. İyi çalışmalar.

      Sil
    4. @Rıdvan ÖZKAN :
      Bey merhaba ;
      Evet haklısınız yorumları cevaplama konusunda çok hassasız.Sitemde yaptığınız yorumu bir ara gördüm.Ancak sitede bir problem yaşadım ve cevap yazdım veya yazamadım tam farkında değilim.Site bir gün kapalı kaldı birçok şeyi yeniden yapma durumunda kaldım.Kusura bakmayın lütfen.
      → Özgün içerik yazmak çok önemlidir.
      → Öncelikle Adsense onayınız hayırlı olsun.İlk aşamayı bitirmişsiniz
      → Gadgetlerden Adsense eklemeniz gerekiyordu yapmışsınız zaten.
      → Adsense 3 reklama kadar izin verir
      → Eklediğiniz gadgetlerin yerin şu anda boş görülür. Nedeni bir hafta blogun izlenmesinin sağlanması içindir.Onları silmeyin sakın.
      → Onay alana kadar 2 Asense gadget’i dursun ellemeyin, yoksa al baştan işlem devam eder.
      → Reklamlarınızın doğruluğu yerlerinin boş olması ile anlamanız mümkün.
      → Diğer sitelerde yazılanlara aldırış etmeyin.Onlar çok bilen insanlar olduğundan burunları dik ve gururludurlar. Yarım yamalak cevap yazarlar.Kendi sitelerine baktığınızda anlattıkları kendileri dahi yapmamışlardır.
      Siz doğru yapmıssınız. Şu anda sadece bekleyeceksiniz.Tekrar görüşmek üzere kolay gelsin.Yazı yazmaya devam edin.

      Sil
  6. Merhaba hocam. cevabınız için çok teşekkürler. Sizden okuduğum birçok yazıda ziyaretçi yorumlarının çok önemli olduğunu ve sizin de her türlü yoruma cevap verebileceğinizi okumuştum. Aslında adnanguney.com adlı sitenize de bu sıkıntılarımı dile getirmiştim. Gözünüzden kaçmış olacak ki cevaplanmamıştı. Onun için şansımı burada denemek istedim; çünkü o yorumları görmemiş olma ihtimalini hesaba kattım. Bahsettiğiniz kurallar benim için prensiptir. Blogumu, blogların varlığından bile haberim olmadan açtım. Çok acemice başladım, ama iki ayı geçkindir verdiğim emeği Allah bilir. Bloguma ya yazmam ya da tamamen kendime ait olan yani özgün içerikler yazarım. Kısacası içerik konusunda sıkıntım yok; ama iş tekniğe gelince maalesef tıkanıyorum. Hele de her konuda hassas olan adsense mevzu bahis olunca pimpiriklenmemek elde değil. Sıkıntımla ilgili son (inşallah) sorularımı sorayım. Daha doğrusu tam olarak ne yaptığımı anlatayım. Zamanınızı aldığım için şimdiden özür dilerim.
    1)Adsense başvurdum, onaylandı ve deneme amaçlı reklam birimi oluşturmam istendi.
    2) Adsensi Aktifleştirme konulu içeriğinizi takip ederek, blog kayıtları ve kazançlar sekmesinden gerekli işlemleri yaparak, yerleşim bölümünün sağ kenarına Adsense gadget'ını eklemiş oldum.
    3) Adsense panelinden Reklamlarım sekmesinden reklam birimi oluşturdum ve bu reklamın kodunu Yerleşim-Gadget Ekle yolunu takip ederek html/javastricpt olarak ekledim.
    4) Şuanda bloğumun sağ üst tarafında, bir boşluk eklediğim reklam kodu gadgetı için yer alıyor. Hemen onun altında da Yerleşimdeki Adsense gadgetı için yer alıyor.
    5) Önce hem sağ kenarda hem de blog içerikleri arasında olmak üzere toplam üç boş reklam alanı vardı.
    6)Şimdilik sağdaki reklam yeterli diyerek, blog kayıtları bünyesindeki ''İçeriklerimin arasında reklam göster'' kutucuğunun işaretini kaldırdım.
    7) Sonuç olarak şuanda bloğumda iki reklam boşluğu var zemin renginde.

    Sorum: Bazı sitelerde Adsense reklam kodlarını blogger'a uygun hale getirmekten bahsetmiş. Ben öyle bir şey yapmadım?
    Soru2: Reklam kodlarını bloğuma doğru uyguladığımı nasıl anlayabilirim?

    Çok teşekkürler. Ne zaman müsait olursanız o zaman cevaplandırabilirsiniz. İyi çalışmalar.

    YanıtlaSil
  7. İlginiz ve sıcaklığınız için çok teşekkürler hocam. Blogumun dilinden anlamam konusunda çok emeğiniz geçti. Umarım emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız. Kolaylıklar dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Rıdvan ÖZKAN : bey teşekkür ederim.Önemli olan sizlerin mutluluğudur.Bu düşünce bize yetiyor.Kolay gelsin.

      Sil
  8. merhaba hocam,
    ben adsense gadgeti ekle dediğimde kaydetden sonra lütfen bu form üzerindeki hataları düzeltin diyor.
    konuyla ilgili yardım ederseniz sevinirim araştırdım ama bir sonuç yok.
    www.hayadadair.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Bblog
      Adsense den onay almanız gerekli.Blogunuz yanlış yönlendirmeler yapıyor.Bu şekilde onay alamazsınız.Ayrıca bu blog bu tarz çalışırsa kısa zamanda kapanır.

      Sil
  9. Usta hocam size bir sorum olucak , Benim bir arkadaş youtube hesabından adsense aldı ve bloggera entegre etti , bir gece vakti etti ve sabaha reklamlar gözükmeye başladı blog sitesinde.Benim sitemede aynısını yaptık , benimde youtube hesabım vardı oda para kazanmaya açıktı ve adsenseyi blogger siteme entegre ettim.Blogger ayarlardan kazança tıkladığımda Hesap Kimliği hesap müşteri numaram felan gösteriyor yani sitemi kabul etmiş . ama boş reklamlar gözüküyor ? arkadaşın bi gün sonra oldu ama benim 2.günüm olucak ve hala reklamlar gözükmüyor , sebebi ne olabilir ? günlük sitemin 5 k Hiti ve alexa değer 494 K , ne yapmam gerekir ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @emre demirer
      You konusu için birşey diyemem.Ancak blogunuzda reklam alanı boş duruyor ise sakın kaldırmayın.Adsensenin kendine özgü tarayıcı ve değerlendirme biçimi vardır.Alexa hit ile karıştırılmasın.Adsense siteniz ile reklamverenler arasındaki durum kontrolünü inceler. sadece.Bekleyeceksiniz.Bu bazen bir gün bazende 1 ay bile sürebiliyor.

      Sil
  10. merhaba hocam ben bloguma adsense eklerken sürekli (Lütfen bu form üzerindeki hataları düzeltin.) yazısı çıkıyor.. temayı blogspotun basit temalarıyla değiştirdim yine olmadı diğer bütün widgetler oluyor ama adsense olmuyor.. tarifdestek.blogspot.com adres bu da caps : http://u1312.hizliresim.com/1j/y/w13ug.bmp

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Tarif Destek
      Merhaba Blog gadgetiniz tarayıcı kısmında bloger com yazılı ancak blog'unuz taslag blogger mu değilmi kontrol panelinde iken sağ üstte dişliden kontorl eder misiniz.Taslak blogger olmaması lazım.Resmin en önemli kısmını almamıssınız. kayıtlar arasında reklam göster işaretli mi? Birde kazançlar sekmesinde reklamları göster yazısımı yoksa gösterme yazısımı var.

      Sil
  11. Merhaba
    Bloggerde kendimi geliştirmek için açtığım www.teknominal.blogspot.com vardı sonra buna ben reklam almayı ögrenmek için adsence kayıtı yaptım bloggerimin üstünden tabiki onaylanmadı sonra ben bu sayfayı sildim aynı blogger hesabı üstünden başka bi site açtım ve bu sitenin hit durumu şuan fena değil fakat şöyle bi sorunum varki bu son açtıgım siteyi adsense kayıdı için https://www.google.com/adsense linkine girdim orda şu adreste reklam yayınlayacagım yerinde eski sitemın linki yazıyor ve üstüne tıklanıp da değişmiyor sabit olarak kalmış bu eski linki değiştirip yeni sitemın linkini koyabilirmiyim ?
    yeni sitemin linki www.lolcsplay.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Harun Berber:
      Bey Adsense veya blogger için açtığınız her hesap farklıdır.Adsense kısmına girdiğinizde sağ tarafda yeni hesap ile kayıt sekmesini seçip tekrar istekde bulunmanız gerekir.Eski hesabınız eski blogunuzla ilişkili olduğundan bu ismi değişemezsiniz.Yeni blogu yeni hesap ekleyerek denerseniz yeni blog ismi otomaik gelecektir.Bu arada blogunuzda en az 30 ‘a yakın bir yazı olmasını tavsiye ederim.Alıntı ve yönlendirme kullanmayın.Onay verilemez.Sonuç hakkında size mail gönderilerek bilgi verilir.Blogunuzu incelediğimde bir yazınızda sadece resim görülüyor.Açıklama, resim açıklaması, anlatım gibi faktörler mevcut değil.Bence bu aşamada yapacağınız bir talep reddedilir.

      Sil
    2. Yani ben simdi yeni sitemi acmam lazim farkli bloggermi kullanmam lazim yani

      Sil
    3. @Harun Berber:
      Bey neden yeni blog açacaksınız.Sadece Adsense için başvuru yaparken sol tarafdaki hesabınızla giriş yapın yerine yeni bir hesap ile giriş seçeneğini kullanacaksınız.Neden ? Çünki eski bşogunuzla ilgili giriş yaptığınızdan size öneri olarak eski blog ismi çıktığından dolayı.Ancak çu aşamada yazdığım gibi başvuru yapmayın onaylanmaz.

      Sil
  12. ben harun
    adsenseye başvurdum şimdi dediğiniz gibi kabul edildim reklam kodu eklemem gerekirmiş yerleştirmem lazımmış nere yerleştirildiğini bilmiyorum yardım edermısınız ondan sonraki adımları..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @L olcosplay:
      Harun bey merhaba;
      Verdiğim linki okuyun lütfen gereken uygulamalar yazılıdır.
      http://guney59.blogspot.com.tr/2013/11/adsense-iki-asamal-onay-sureci.html

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.