Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

YouTube Türkçe dil çeviri butonu nasıl kullanılır

YouTube  sitesinde dilini bilmediğiniz videoları izlerken youtube videolarında bulunan  CC    şeklinde gördüğünüz bir icon sayesinde video...

...
YouTube Video türkçe translate
YouTube sitesinde dilini bilmediğiniz videoları izlerken youtube videolarında bulunan CC  şeklinde gördüğünüz bir icon sayesinde video da anlatılanları kendi dilinizde okumanız mümkün. Bu eklenti oldukca güzel ve kullanışlı.

Video'yu izlerken Yapılması gerekenler ;

1. Videoyu başlatın ve sonra durdurun.
2. Yukarıda da görülen  CC   iconuna tıklayın
3. Açılan pencerede Translate Captions yazısına tıklayın.
4. Üstte tekrar açılan pencerede dikey çubuğu, en alta getirerek Türkçe seçeneğini bulun ve Ok düğmesine tıklayarak, yaptığınız işlemi onaylayın.
5. Videonuzu baş kısma alarak seçmiş olduğunuz Ülke dil ayarlarına göre okuyarak görseli takip edebilirsiniz artık.
6. Tüm ülkeler için dil ayarları mevcut görülmekle beraber, beta sürüm olduğundan eklenmemiş diller zamanla tamamalanacağını ümit ediyorum.

Yukarıda yazdıklarım çerçeve içine alınmış olup, aşağıdaki resimden inceleyebilirsiniz.Resimi daha büyük izlemek için, farenizin sağ sekmesine tıklayın, bağlantıyı yeni sekmede aç seçeneğini tıklayarak bulunduğunuz sayfadan çıkmadan yeni bir sayfada izleyebilirsiniz.
YouTube Video türkçe translate

2 yorum

  1. Gerçekten süper bir uygulama ama şuan beta olduğu için sadece önemli videolarda işe yarıyor. Eğer tam olarak işleme koyulursa süper bir uygulama olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an gereken alt yapı test aşamasında Furkancım.Ancak gereken veriyi alabiliyoruz.Bu bile bizim için büyük gelişme.Yorum için teşekkürler Furkan..

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.