Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Yeni Translate Gadgetini Blogunuza ekleyin

Dinamik blog''lar da uygulamaya alınan Google Translate gadgetinizi hemen blog'unuza ekleyin. Blogger gadget güncellemeleri ...

...

Dinamik blog''lar da uygulamaya alınan Google Translate gadgetinizi hemen blog'unuza ekleyin. Blogger gadget güncellemeleri devam ediyor. Bu yenilikler blog sahiplerini günden güne blog'larına daha da bağlıyor. Google Translate Gadgeti gibi birçok gadgetlerde yavaş yavaş dinamik bloglarımızda yerlerini almaya başladılar. Düşüncem çok geç gelen bir teknoloji bu uygulamalar Dinamik blogger yapılanması başladığında bir bütün halinde yapılmalıydı.

Mesala örnek ; Blogger çalışmalarında kontrol paneline çalışan bir adam resmi koyulabilir. Bu resmi gördüğümüzde en azından bir çalışmanın yapıldığını anlamamıza neden olabilirdi. Çok da zor olmaması gereken bir uygulama. Gbar' da 8 x 8 Piksel ebatlarında favicon benzeri bir iconun olması sizce nasıl olurdu?

Hemen Translate gadgetimizi yapılandırmak için Yerleşim ==>> Gadget ekle tıklıyoruz. Ve şağıda resimde görülen Google Çeviri (Translate) Gadgetimizi ekliyoruz. Ana sayfamızı kaydediyoruz. Başlık resminde gördüğünüz gibi Translate gadgetimiz sidebar (kenar çubuğu) da görülmeye başlıyor.
Google Çeviri gadgeti

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.