Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Farklı Google Chrome Sürümleri Nasıl İndirilir

Google   düzenli olarak 4  farklı  sürüm yayınlıyor,  Chromium  sürümünü de eklersek beş sürüm yayınlanıyor. Aradaki farklar ve resmi ...

...
Google düzenli olarak 4 farklı sürüm yayınlıyor, Chromium sürümünü de eklersek beş sürüm yayınlanıyor. Aradaki farklar ve resmi indirme linkleri şöyle:

Google Chrome Stable: Kararlı sürüm, isminden de anlayacağınız gibi yaygın olarak test edilip son kullanıcıya sunulan sürümdür. Chrome adresinden indirilebilir.

Google Chrome Beta: Bu sürüm geniş bir kullanıcı tarafından test edilmesi gereken yeni özellikle ri çeren sürümdür. Kararlı sürüm değildir ancak geliştirici sürümüne göre daha fazla test edilmiştir. buradan indirilebilir.

Google Chrome Dev: Sıklıkla güncellenen ve yeni özellikler içeren fakat
çok fazla da hata barındırabilen geliştirici sürümlerdir. Amaç da hataları tespit edip yazılımı beta kanalına ulaştırmaktır. Devchannel adresinden indirilebilir.

Google Chrome Canary: Yeni özelliklerin ilk olarak test edildiği sürümlerdir, belirlenen özellikler geliştirici kanalına aktarılır. Bu adresden takip edilebilir.

Chromium: Google tarayıcısının açık kaynak kısmıdır. Günde birkaç defa güncellenebilir. Google tarayıcısının spesifik özelliklerini içermez. Bu adresten izlenebilir.

Birçoğunuz bu sürümler hakkında belki bilgi sahibiydiniz, bilmeyenler ve unutanlar için küçük bir hatırlatma olmuştur. Yeni özellikler test etmeyi sevenler kararlı sürüm haricindeki sürümlere yönelebilirler. Hatalarla uğraşmak isteyemeyenler kararlı sürümden vazgeçmesin.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.