Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Korku filmi Smile 2 gişede zirveyi kaptı!

  Naomi Scott ve Lukas Gage'in başrollerini paylaştığı korku filmi Smile 2 gişede beklenmedik bir başarı kaydederek zirveye çıktı. Para...

...

 


Naomi Scott ve Lukas Gage'in başrollerini paylaştığı korku filmi Smile 2 gişede beklenmedik bir başarı kaydederek zirveye çıktı.

Paramount’un yeni korku filmi Smile 2 açılış haftasında 3 bin 619 sinemadan 23 milyon hasılat elde ederek ve sinema başına 6 bin 355 dolar gibi etkileyici bir başarı gösterdi. Popüler film bu sayede Amerika Birleşik Devletleri’nde gişenin lideri olmayı başardı. İşte detaylar…

Smile 2 beklenmedik bir başarıya ulaştı

Sevilen psikolojik gerilim filminin devam yapımı, 2022 yılında 22,6 milyon dolarla vizyona giren ilk film sinema salonlarını adeta kırıp geçerek yurtiçinde 105 milyon dolar, dünya çapında ise 217 milyon dolarlık hasılatla beklenmedik bir hit haline geldi. Smile 2 ise şu anda dünya genelinde 46 milyon dolar hasılat elde etti.


 

 The Wild Robot filmi ikinci sırayı korudu ve toplamda 102 milyon dolar hasılata yükseldi. 78 milyon dolara mal olan film, şu anda dünya çapında 200 milyon dolara ulaşmayı hedefliyor ve bu rakama çok kısa sürede ulaşılabileceği düşünülüyor.

Yine bir korku filmi olan Terrifier 3 sıralamada bir basamak düşerek üçüncülüğe geriledi. Yüzde 52’lik çarpıcı bir düşüş kaydeden film 9,3 milyon daha toplayarak hasılatını 36,2 milyon dolara çıkardı. Bununla birlikte yapım, yurt içinde 10 milyon dolar, dünya çapında ise 15,7 milyon dolar hasılat yakalayan Terrifier 2’nin tüm küresel gelirini şimdiden aşmayı başardı.

Tim Burton’ın kült filminin devamı olan Beetlejuice Beetlejuice ise dördüncü sırada yer alıyor. Michael Keaton, Winona Riyder ve Jenna Ortega’nın başrollerini paylaştığı film gelirine 4 milyon dolar daha ekleyerek 434 milyon doları aşan bir kazanca ulaştı.

Peki siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?

 

 

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.