Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Black Myth: Wukong, en sonunda Xbox için geliyor!

Piyasaya ilk çıktığında Xbox platformlarını es geçen Black Myth: Wukong, en sonunda ufukta göründü. İşte tahmini çıkış tarihi... Özellikle Ç...

...



Piyasaya ilk çıktığında Xbox platformlarını es geçen Black Myth: Wukong, en sonunda ufukta göründü. İşte tahmini çıkış tarihi...

Özellikle Çin pazarındaki Steam oyuncularının da etkisiyle, çıkış döneminde alt üst edilmedik rekor bırakmayan Black Myth: Wukong, yakında Xbox Series X ve Series S için de piyasaya sürülecek. Çıkış döneminde teknik aksaklıklar sebep gösterilerek (Sony ile gizli bir anlaşma olduğu da düşünülüyor) Xbox’ı pas geçen oyun ufukta göründü.

Black Myth: Wukong için DLC de geliyor!

Çin merkezli Game Science tarafından geliştirilen oyun geçtiğimiz günlerde Amerikan Entertainment Software Rating Board (ESRB) tarafından Xbox platformu için derecelendirildi. Bu gelişme, oyunun yakın bir tarihte Xbox Series X ve Series S platformlarına da çıkacağına işaret ediyor.

İlk etapta Xbox sürümü, yapımcı tarafından yapılan açıklamaya göre ‘teknik aksaklıklar’ nedeniyle ertelenmişti ve bu da PlayStation ile özel bir anlaşma yapıldığına dair spekülasyonlara yol açmıştı. Ancak, bu söylentiler kısa sürede yalanlandı. Oyunun Xbox platformunda yaşadığı teknik sorunların ise, özellikle bellek sızıntılarıyla ilgili olduğu düşünülüyor.

Oyunun Xbox sürümünün yanı sıra, Black Myth: Wukong için indirilebilir içeriklerin (DLC) de çıkacağı yönünde söylentiler ayyuka çıktı. Yapımcıya yakın kaynaklar, ilk DLC’nin 2025 Ocak ayında yayımlanacağı iddia ediyorr. Bu ek paketlerin, oyunun Xbox sürümü ile eş zamanlı olarak yayımlanabileceği de gelen bilgiler arasında.

Siz oyunla ve Xbox sürümüyle ilgili ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda ve sosyal medya hesaplarımız aracılığıyla paylaşmayı ihmal etmeyin.


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.