Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Ubisoft’un sevilen oyunu film oluyor! Çekimler tamamlandı

  Watch Dogs filmi çekimleri tamamlandı. Yaklaşık 10 yıldır üzerinde çalışılan proje, önümüzdeki yıllarda gösterime girecek. Ubisoft bir sür...

...

 

Watch Dogs filmi çekimleri tamamlandı. Yaklaşık 10 yıldır üzerinde çalışılan proje, önümüzdeki yıllarda gösterime girecek.

Ubisoft bir süredir Watch Dogs film uyarlaması üzerinde çalışıyor. Popüler aksiyon oyununun uyarlaması, yıllar süren belirsizliğin ardından nihayet tamamlandı. Ubisoft resmi hesabından yaptığı açıklamada, sette çekilen bir fotoğrafı paylaşarak dönüm noktasını duyurdu.

Çekimlerin tamamlanmasıyla birlikte, Watch Dogs filmi artık post-prodüksiyon aşamasına geçmiş durumda. Filmde, hacker Aiden Pearce’ın sanal bir şehirdeki maceraları konu ediliyor. Bu nedenle görsel efektlerin yoğun olarak kullanılması ve post-prodüksiyon sürecinin uzun sürmesi mümkün.

Filmin başrollerinde Tom Blyth ve Sophie Wilde yer alacak. The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes ile tanınan Blyth, son zamanlarda yeni bir projede yer almadı. Wilde ise korku filmi Talk to Me ile çıkış yapmıştı. Filmin yönetmen ise Mathieu Turi olacak.

Filmin vizyon tarihi henüz açıklanmadı. Ancak Watch Dogs serisi son zamanlarda büyük tartışma yarattı. Toplamda üç oyuna sahip olan seri, özellikle son yapımı Watch Dogs: Legion ile hayal kırıklığı yarattı.

Öte yandan Ubisoft’un sinema uyarlamaları konusundaki geçmişi de karışık. Assassin’s Creed filmi gişede beklenen başarıyı yakalayamamıştı. Ancak Captain Laserhawk gibi başarılı TV dizilerinin yapımcılığını üstlendi.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.