Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Attack on Titan filmi için geri sayım! İşte fragman

  Attack on Titan: The Final Attack fragmanı yayınlandı. Kasım ayında gösterime girecek film neler anlatacak? Anime dünyasının en sevilen ya...

...

 

Attack on Titan: The Final Attack fragmanı yayınlandı. Kasım ayında gösterime girecek film neler anlatacak?

Anime dünyasının en sevilen yapımlarından olan Attack on Titan’ın film uyarlamasından ilk fragman geldi. Attack on Titan: The Final Attack olarak adlandırılacak yapım, anime uyarlamasının da sonunu getirmiş olacak.

Attack on Titan: The Final Attack fragmanı

11 Kasım 2024’te Japonya’da vizyona girmesi planlanan film 145 dakika uzunluğunda olacak ve manganın son sezonunu kapsayacak. Yönetmen Yuichiro Hayashi, filme bazı yeni sahneler ve güncellenmiş görseller de eklediklerini söyledi.

YouTube video
SDNShiftdelete.net

Film; Eren Jaeger ve Survey Corps’un hikayesini anlatacak. Fragman ayrıca Mikasa Ackerman, Levi ve diğer karakterlerin Titan aksiyonuna dahil olduğunu gösteriyor. Ayrıca dizinin tema şarkıları da filme özel olarak yeniden hazırlandı.

Filmin yapımcılığını MAPPA üstleniyor. Dizide olduğu gibi, Yuichiro Hayashi yönetiyor ve Hiroshi Seko senaryoyu yazıyor. Kohta Yamamoto ise bir kez daha müziği besteledi.

Aynı isimli mangadan uyarlanan Attack on Titan, 7 Nisan 2013’te ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Anime aslında çoktan tamamlanmış olsa da, Attack on Titan serisinin genişlemeye devam ettiğini belirtelim. Buna göre sevilen manga için VR oyun da geliştiriliyor.

Attack on Titan final mi yapıyor?
Attack on Titan final mi yapıyor?

Filmin Japonya’daki ilk gösteriminden sonra küresel olarak vizyona girip girmeyeceği henüz belirsiz. Ancak çeşitli dijital platformlarda erişilebilir olacağı düşünülüyor.

Siz Attack on Titan hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.