Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Tasarımı Yenilenen 2025 Model Renault Captur Türkiye'de: İşte Fiyatı

  Renault, makyajlı Captur'u Türkiye'ye getirdi. Tasarım açısından büyük bir değişim gören otomobil, motor cephesinde ise hibrit seç...

...

 

Renault, makyajlı Captur'u Türkiye'ye getirdi. Tasarım açısından büyük bir değişim gören otomobil, motor cephesinde ise hibrit seçenek sunmaya başladı.

Renault, makyajlı Captur'u Türkiye'ye getirdi. Tasarım açısından büyük bir değişim gören otomobil, motor cephesinde ise hibrit seçenek sunmaya başladı.

Fransız otomobil devi Renault'un birkaç ay önce duyurduğu 2025 model Captur, Türkiye pazarına giriş yaptı. Uzun zamandır güncelleme almayan otomobil, tüketicilerin ilgisini kazanmayı başaracak gibi görünüyor.

Peki makyajlı Renault Captur neler sunuyor ve bu otomobilin Türkiye fiyatı ne kadar? İşte yeni Captur'la ilgili bilmeniz gereken her şey...

Makyajlı Renault Captur Türkiye fiyatı:

Motor-YakıtDonanım-ŞanzımanFiyatı
Mild hybrid EDC 160 hp, HibritTechno, Otomatik 1.595.000 TL
Mild hybrid EDC 160 hp, HibritEsprit alpine, Otomatik1.695.000 TL
E-Tech full hybrid 145 hp, HibritEsprit alpine, Otomatik1.900.000 TL

Karşınızda yenilenen Renault Captur

Renault Captur

Sevilen crossover, özellikle de tasarım açısından ciddi bir değişim gördü.Ayrıca markanın yeni logosu, bu otomobile de eklendi. Tabii bu durum, yeni bir ızgara tasarımına geçiş yapılmasına neden oldu. Tüm bunlara yeni aydınlatmalar da eklenince ortaya çıkan Captur, alıştığımız modelden oldukça uzak.

Renault Captur motor seçenekleri

Aracın ön tasarımında çok büyük değişimler yaşanmış olsa da iş arka kısma geldiği zaman böyle bir durum söz konusu değil. Arka kısımda sadece yeni logonun varlığını görüyoruz. Aydınlatma tasarımı ve Captur ibaresi ise önceki model ile aynı kaldı.

Renault Captur

Makyajlı Renault Captur'un iç tasarımına geçtiğimiz zaman, büyük bir değişim görmüyoruz. Bu bağlamda; aracın bilgi eğlence ekranı biraz büyüdü ve 10.4 inç boyuta ulaştı. Donanım seviyesine göre artan tam dijital gösterge ekranı ise en fazla 10,25 inç boyutunda olacak. İç mekan kaplamaları ise deri döşemeden arındırıldı. Yeni Captur'da geri dönüştürülmüş malzeme tercih edildi.

Renault

Renault Captur, kaput altında da bazı değişimler yaşadı. Aracın baz modeli, 1.0 litrelik 90 beygir gücündeki motora ev sahipliği yapmaya devam edecek. 140 beygir güç üreten 1.3 litrelik motor da seçeneklerden bir tanesi olacak. Tüm bunları yetersiz bulanlar, yine 1.3 litrelik 160 beygirlik versiyonu satın alabilecekler. Bunların hiçbirini istemezseniz, bu kez de toplamda 145 beygir güç üreten, 1.6 litrelik hibrit motor seçeneğine bakabileceksiniz.


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.