Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Instagram yorumları için Threads hamlesi!

  Meta, Twitter benzeri Threads uygulamasındaki kullanımı artırmak için Instagram yorumlarına yeni seçenek ekleyebilir. İşte detaylar... M...

...

 


Meta, Twitter benzeri Threads uygulamasındaki kullanımı artırmak için Instagram yorumlarına yeni seçenek ekleyebilir. İşte detaylar...

Meta’nın popüler sosyal medya platformlarından olan ve ilk çıktığı andan itibaren X (eski adıyla Twitter) benzerliği ile gündem olan Threads için geliştirme yolu aranıyor. Türkiye’de birkaç aydan beri kullanıma kapalı olan ve hesapların dondurulduğu Threads için Instagram tarafından yorumlar aracılığıyla yeni erişim imkanı sunulabilir. İşte detaylar…

Meta tarafından geliştirilen ve yayınlanan Threads, her ne kadar ülkemizde kullanıma kapalı olsa da dünya üzerinde her geçen gün az da olsa yeni kullanıcılara ulaşıyor. Fakat daha fazla kullanıcıya sahip olmayı hedefleyen Meta, popüler sosyal medya uygulaması Instagram ile Threads arasında yeni bir bağ oluşturuyor olabilir.

Bugün ortaya çıkan yeni detaylara göre Instagram, direkt olarak yorumlar kısmından “Ayrıca Threads üzerinde paylaş” seçeneği sunarak yorumların hem Instagram’da hem de Threads’te görüntülenmesini sağlayacak. 

Alessandro Paluzzi isimli kullanıcı tarafından yapılan paylaşımda Instagram’da bir yorum yaparken çıkan aşağı açılır menüde kullanıcıların yalnızca Instagram’ın yanı sıra Threads üzerinde de yorumu paylaşabileceği bir özelliğin olduğu paylaşıldı.

Geçtiğimiz ay açıklanan kullanım verilerine göre Threads, 200 milyon aktif kullanıcıya yalnızca 13 ayda ulaştı. Bu büyüme dünya genelinde de devam ediyor. Diğer tarafta ise X, mayıs ayında 600 milyondan fazla aylık kullanıcı ile öne çıkıyordu. X benzeri uygulamasını diğer sosyal medya platformlarıyla entegre etmeye çalışan Meta, geçmişte de bu tarz hamleler gerçekleştirmişti.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Türkiye’de kullanıma açılmalı mı? Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz. 

 

 

 

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.