Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google, Gmail’de resmen devrim yaptı: Artık…

  Dünyaca ünlü bilişim ve teknoloji şirketi Google, Gmail'i bir başka boyuta taşımaya kararlı görünüyor. İşte yeni gelen o özellik... Go...

...

 


Dünyaca ünlü bilişim ve teknoloji şirketi Google, Gmail'i bir başka boyuta taşımaya kararlı görünüyor. İşte yeni gelen o özellik...

Google, son aylarda Gmail mobil uygulamasında önemli değişikliklere imza atıyor. Android uygulaması için yeni bir yanıt arayüzü, Gemini entegrasyonu ile uzun e-posta zincirleri için yapay zeka destekli özetler ve daha akıllı bir arama deneyimi bunlardan sadece birkaçı olmuştu. Şimdi ise Google, Gemini’yi kullanarak Gmail’in mobil uygulamasındaki ‘Akıllı Yanıt’ deneyimini bir üst seviyeye taşıyor.

Google, Akıllı Yanıt ile Gmail’i Gemini ile destekliyor

Google’ın duyurusuna göre, bir e-postaya yanıt vermek için yazma penceresini açtığınızda, alt kısımda Gemini tarafından oluşturulan en fazla üç yanıt göreceksiniz. Bu önerilerin alaka düzeyini artırmak için, tüm e-posta zinciri dikkate alınıyor. Yani artık tek bir e-postaya değil, tüm konuşmanın bağlamına uygun yanıtlar alabileceksiniz.


Gmail, alt kısımda birden fazla yanıt seçeneği sunacak. Her bir seçeneğe uzun basarak Gemini tarafından oluşturulan yanıtın önizlemesini görebileceksiniz. Bir öneriye dokunduğunuzda, yanıt yazma penceresine eklenecek ve gerekirse düzenleyebileceksiniz. Bu, hızlı yanıtlar vermek istediğinizde güzel bir çözüm sunarken, aynı zamanda kişiselleştirme imkanı da sağlıyor.

Peki, bu devrim niteliğindeki özellik kimler için geçerli? Gemini destekli Akıllı Yanıtlar, Gemini Business, Enterprise, Education ve Education Premium planlarına abone olan Workspace hesap sahipleri için kullanıma sunuluyor.

Ayrıca, Google One AI Premium planına abone olan sıradan Google hesap sahipleri de bu özellikten yararlanabilecek. Şimdilik sadece İngilizce dilinde çalışan özellik, ilerleyen dönemlerde diğer dillere de destek verecek. Son olarak kullanıcıların Google Workspace Labs programına kayıtlı olmaları da gerekiyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşmayı ihmal etmeyin.

 

 

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.