The Last of Us ikinci sezonu için ilk fragman yayınlandı!

 


Last of Us ikinci sezon fragmanı yayınlandı. HBO tarafından paylaşılan tanıtım videosunda 2024-2025 içerikleri gözler önüne serildi.

HBO, House of the Dragon sezon finali öncesinde yayınladığı tanıtım videosuyla 2024 ve 2025 yıllarında yayınlanacak projelerini gözler önüne serdi. Bu tanıtımlar arasında Last of Us 2. sezonu da bulunuyordu. Peki dizinin yeni sezonundan neler bekliyoruz?

Kısa tanıtım videosunda The White Lotus, The Gilded Age ve Industry gibi diziler gözler önüne serildi. Ayrıca Denis Villeneuve’nin Dune: Prophecy dizisi gibi yeni projeler de gösterildi. Ayrıca Matt Reeves’in The Batman spin-off’u The Penguin de tanıtılan içerikler arasındaydı.

 



2024 yılında Harley Quinn’in beşinci sezonu ve James Gunn’dan Creature Commandos gibi dizilerin prömiyerleri yapılacak. Tanıtım videosu 2025’te ekrana gelecek yapımları da göstermesiyle merak uyandırdı.

Bu kapsamda The Last of Us ikinci sezonu için ilk görüntüler yayınlandı. Görüntülerde Pedro Pascal ve Bella Ramsey’in Joel ve Ellie rollerini yeniden canlandırdıklarını görüyoruz. Ayrıca diziye yeni dahil olan Isabela Merced’in Dina, Jeffrey Wright’ın Isaac karakteri ve Catherine O’Hara’nın gizemli bir role sahip olduklarını belirtelim.

Oyun serisine bağlı kalmaya çalışan dizi, ikinci sezonuyla da The Last of Us Part II’nin hikaye ve karakterlerini uyarlamaya devam edecek. Çıkış tarihi henüz bilinmiyor, ancak 2025 yılında yayınlanacağını belirtelim.

The Last of Us’ın ilk sezonu, oyun uyarlamalarında standartları yükselten bir başarıya imza attı. HBO’nun merakla beklenen 2. sezonu ise yedi bölümden oluşacak.

 

 

 

Yorumlar