Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Netflix’te 100 tam puan alan 3 dizi

  Netflix platformunda yayınlanan ve Rotten Tomatoes'ta 100 tam puan almayı başaran diziler belli oldu. İşte o yapımlar... Dünyanın en b...

...

 


Netflix platformunda yayınlanan ve Rotten Tomatoes'ta 100 tam puan almayı başaran diziler belli oldu. İşte o yapımlar...


Dünyanın en büyük dizi ve film platformu Netflix bünyesinde yer alan ve Rotten Tomatoes eleştirmenleri tarafından 100 tam puana layık görülen üç dizi belli oldu.

Netflix platformunda hemen hemen her yeni gün yeni bir içerik yayınlandığından, ne izlemek istediğinizi seçmekte zorlanmanız çok mümkün. Netflix abonesiyseniz ve ne izlemek istediğinize karar veremiyorsanız, Rotten Tomatoes’ta 100 tam puan almayı başaran üç farklı diziyi sizler için derledik.

The Mole (2022)




Netflix’in popüler reality yarışma programı The Mole’un ikinci sezonu, orijinal versiyonunun yayınlanmasından 14 yıl sonra Netflix tarafından yeniden tasarlanarak platforma geldi.

Programda, 12 yeni yarışmacı, içlerinden sadece birinin kazanacağı bir ödül havuzuna para eklemek için çeşitli görevleri yerine getiriyor.

Ancak, yarışmacılar arasında gizlice ‘Köstebek’ olarak görevlendirilmiş bir kişi var ve bu kişinin amacı grubun para kazanma çabalarını sabote ederek, kazanılacak miktarı mümkün olduğunca düşük tutmak. The Mole, 100 tam puan alan yapımlar arasında yer alıyor.

Supacell (2024)




An itibarıyla Netflix’in en çok izlenen ikinci dizisi olan Supacell, bir grup siyahi Güney Londralı’nın aniden süper güçler kazandığı yeni bir bilim kurgu draması. Günlük yaşamlarında bu güçlerin etkisiyle başa çıkmaya çalışırken, bir adam onları bir araya getirmek zorunda kalıyor. Dizi, Marvel’s Avengers’a rakip olarak görülüyor ve senaryosu ile bir zamanların efsane dizisi Heroes’u andırıyor.

Savage Beauty (2022)


 

Savage Beauty, trajik geçmişinin intikamını almak için güçlü bir ailenin içine sızan gizemli bir kadının hikayesini anlatan Güney Afrika yapımı bir dram. Bu aile, global bir güzellik imparatorluğunu yönetirken karanlık sırlar saklıyor. Dizinin ilk sezonu, 2022’de yayınlandığında 14 ülkede Netflix’in En İyi 10 listesine girdi ve ikinci sezonuyla da başarısını sürdürdü.

Sizler bu yapımlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin.


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.