Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Windows 11 için ilk toplu güncelleme yayınlandı: İşte detaylar

Microsoft çiçeği burnunda Windows 11 işletim sistemine yönelik ilk toplu güncellemeyi yayınladı. KB5006674 katalog numarasına sahip güncel...

...

Microsoft çiçeği burnunda Windows 11 işletim sistemine yönelik ilk toplu güncellemeyi yayınladı. KB5006674 katalog numarasına sahip güncelleme güvenlik ve kalite iyileştirmeleri içeriyor.

Yazılım devi Microsoft, Salı yamaları kapsamında Windows 11 işletim sistemine yönelik ilk toplu güncellemeyi yayınladı. KB5006674 katalog numarası ile gelen güncelleme işletim sisteminin yapı numarasını 22000.258'e yükseltiyor.


Her şeyden önce bunun planlı bir güvenlik güncellemesi olduğunu belirtmek gerekir. Bununla birlikte, Windows 11'in genel kullanıma sunulan ilk sürümündeki bazı sorunları gidermesi adına da önem teşkil ediyor.

Bazı uyumluluk sorunlarını gideriyor

Microsoft, yayınladığı güncellemenin Intel Killer ve SmartByte ağ yazılımları ile Windows 11 arasındaki uyumluluk sorunlarını giderdiğini söylüyor. Dolayısı ile daha önce bu tür bir sorun yaşayanlar güncellemeyi yükleyerek çözüme ulaşabilir.

Windows 11 yüklü bilgisayarınızda otomatik güncellemeleri etkinleştirdiyseniz, yeni toplu güncelleme zaten indirilmeye hazır hale gelmiştir. Ayrıca manuel kurulum için Microsoft Update Kataloğu web sitesinden de indirilebilir.


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.