Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Microsoft, Windows güncellemelerini değiştiriyor

  Microsoft , geçtiğimiz günlerde çıkan Windows 11 için yeni güncellemeleri sunmaya yönelik testler yapıyor! İşte ayrıntılar Geçtiğimiz  5 ...

...

 

Microsoft, geçtiğimiz günlerde çıkan Windows 11 için yeni güncellemeleri sunmaya yönelik testler yapıyor! İşte ayrıntılar

Geçtiğimiz 5 Ekim tarihinde Windows 11 piyasaya sürüldü. Microsoft, bunun hemen ardından yeni işletim sistemi güncellemeleri sunmanın yeni yollarını test etmeye koyuldu. Şirket yeni güncelleme paketleri ile yeni özellikleri kullanıcılar ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Microsoft, yeni işletim sisteminin piyasaya çıkmasının ardından Windows Insider Programı‘nın 7. yıl dönümünü kutladı. Sonrasında hakkında bir blog yazısı paylaştı. Bu gönderide, şirketin büyük güncellemeler dışında kullanıcılara yeni özellikler sunacağına yönelik bilgiler verildi.

Windows 11, güncellemeler ile daha da gelişecek

Şimdilik Windows 11 güncellemeleri, işletim sisteminden bağımsız olarak geliştiriliyor. Böylelikle şirket kapsamlı olmayan ancak küçük yenilikler getiren üzerinde paketler üzerinde çalışılıyor. Teknoloji devi, bu süreci Microsoft Insider ile test ederek gelecek sürümlerin kapsamını ve sıklığını arttırmayı planlıyor.

Kullanıcılar, bu yeni paket güncellemelerini aldıklarında, bilgisayarlarının mümkün olduğunca az aksamaya uğrayacak. Ayrıca şirket, bu paketler sayesinde yeni gelecek güncellemeleri yüklemenin çok daha kolay hale geleceğinin garantisini veriyor.

Windows 11 güncelleme paketleri, yeni derlemeler ve toplu güncelleştirmelerle aynı şekilde Windows Update aracılığıyla ilk önce Insider‘a ulaşıyor. Insider kullanıcılarının, bu paketleri almak için DEV kanalındaki Ayarlar kısmından Windows Güncellemeleri seçeneğini seçmesi gerekiyor. Ardından bu paketleri almak için güncellemeleri kontrol edebilecekler.

Sizler Microsoft Windows 11 kullanıyorsanız bu yeni güncelleme paketleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.