Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Meet, donanım cihazlarına el kaldırma uygulamasını getiriyor

Google,Geçen yıl, konuşmanın akışını aksatmadan etkileşimi geliştirmek için Google Meet'te elinizi sanal olarak kaldırabileceğinizi duy...

...

Google,Geçen yıl, konuşmanın akışını aksatmadan etkileşimi geliştirmek için Google Meet'te elinizi sanal olarak kaldırabileceğinizi duyurdu. 

Hibrit çalışmaya daha birleşik bir deneyim kazandırmaya yardımcı olmak için bu özellik artık tüm Google Meet donanımlarına getiriliyor.

Elinizi dokunmatik kumandada kaldırmak için üstteki “El Kaldır” a dokunmanız yeterlidir. Bir el kaldırıldığında, moderatör ve diğer tüm katılımcılar ellerini kaldırdıkları sırayla katılımcıların listesini göreceklerdir.

Dokunmatik kontrol cihazı size elini kaldıran diğer tüm katılımcıları ve tam katılımcı listesine geri dönmenin kolay bir yolunu da gösterecektir.

Yükseltilmiş ellerin moderatör görünümü

Bir katılımcı Google Meet'te elini kaldırdığında, toplantı moderatörü video önizlemesinde bir el simgesi görür. Moderatör başka bir sekmedeyse ve Google Meet sekmesi açık değilse, katılımcı El Kaldır düğmesini tıkladığında sesli bir bildirim alır.

Kaynak:https://workspaceupdates.googleblog.com/2020/11/virtually-raise-your-hand-to-ask.html.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.