Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Microsoft, bilgisayarları Windows 11'e geçişe hazırlamak için bir yama yayınladı

Yama, Windows 10 21H2 ve Windows 11'e geçiş aşamasında güncelleme sürecinin güvenilirliğini sağlamak ve olası sorunları gidermek için ...

...

Yama, Windows 10 21H2 ve Windows 11'e geçiş aşamasında güncelleme sürecinin güvenilirliğini sağlamak ve olası sorunları gidermek için tasarlanmış.
Ekim ayında Microsoft'un yalnızca Windows 11'i değil, aynı zamanda bu yıl ikinci yazılım platformu güncellemesi olan Windows 10'u (21H2) piyasaya sürmesi bekleniyor. Bunun beklentisiyle geliştiriciler, ilk kez 2018'de dağıtılan KB4023057 yamasını bir kez daha yayınladı. Bu paketi yüklemek, bilgisayarınızı gelecek güncellemeye hazırlayacak ve ortaya çıkabilecek olası sorunları çözecektir.
Yama notları, en son 18 Ağustos'ta düzenlendiğini söylüyor. Şu anda kullanıcılara dağıtılıyor, ancak tüm uyumlu cihazlara gönderilmesi biraz zaman alabilir. 
Microsoft'a göre KB4023057, Windows 10 güncelleme hizmeti bileşenlerine yönelik bir güncelleme. Yükleme sırasında güncellemenin disk alanını boşaltmaya çalışabileceğini unutmayın.

Windows 11, 5 Ekim'de yayınlanacak

Güncellemeye, Microsoft Update Health Tools yardımcı programı da eşlik ediyor. Yardımcı program, ağ bağlantılarının parametrelerini ve ilgili Windows bileşenlerini geri yükleyebilir, kayıt defterinde değişiklikler yapabilir, verileri sıkıştırabilir, vb. Bu nedenle, kullanımda olan cihazda çok az yer kalırsa veya güncellemeler engellenirse, bu paketi dikkatli bir şekilde yüklemeniz tavsiye ediliyor.

Microsoft'un Windows 11'in dağıtımına 5 Ekim'de başlamayı planladığını hatırlatalım . Windows 10 (21H2) için lansman tarihi henüz açıklanmadı, ancak Ekim ayında gerçekleşmesi bekleniyor.

Kaynak:https://www.windowslatest.com/2021/09/11/windows-10-reliability-patch-issued-again-ahead-of-the-next-major-update/.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.