Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Merakla beklenen Age of Empires IV'ten yeni bir fragman geldi

  Dünyanın en popüler strateji oyunlarından biri olan Age of Empires 'ın dördüncü oyunu Age of Empires IV 'ten yeni bir fragman pay...

...

 

Dünyanın en popüler strateji oyunlarından biri olan Age of Empires'ın dördüncü oyunu Age of Empires IV'ten yeni bir fragman paylaşıldı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Yayıncılığını Xbox Game Studios'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Relic Entertainment ve World's Edge'in yaptığı strateji oyunu Age of Empires IV'ten yeni bir fragman paylaşıldı.

Paylaşılan fragman oyunda da bulunacak olan Yüzyıl Savaşları'nı ve Fransız ordusunu içeriyor. Fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Age of Empires 4, 28 Ekim 2021'de PC için çıkış yapacak. Oyun, Türkçe dil desteği sunacak. Age of Empires IV ilk günden Xbox Game Pass'e de eklenecek.

Age of Empires IV Yeni Fragman


Tarihe Dönün – Zafer arayışınızda İngilizlerden Çinlilere ve Delhi Sultanlığı'na kadar dünya çapında 8 farklı medeniyetin zengin tarihine daldığınız zaman geçmiş sizin için henüz bir başlangıç olacak. Karanlık Çağlardan Rönesans'a kadar 500 yıllık bir tarihe yayılan 35 görevle 4 farklı seferde şehirler inşa edin, kaynakları yönetin ve birliklerinizi karada ve denizde savaşa yönlendirin.

Tarihi Şahsiyetlerle Yüceliğe Giden Yolunuzu Seçin - Jeanne d'Arc'ın İngilizleri mağlup etme yolundaki maceralarını yaşayın veya Cengiz Han olarak kudretli Moğol birliklerini komuta ederek Asya'yı fethedin. Seçim sizin – Yapacağınız her seçim tarihin akışını belirleyecektir.

Kaynak:https://twinfinite.net/2021/07/age-of-empires-iv-hundred-years-war-trailer/.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.