Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Vivaldi tarayıcısında artık posta, takvim ve yerleşik bir RSS okuyucu var

  Vivaldi kullanıcıları artık e-postalarını , takvimlerini ve RSS beslemelerini tarayıcının yerleşik araçları aracılığıyla kontrol edebil...

...

 

Vivaldi kullanıcıları artık e-postalarını, takvimlerini ve RSS beslemelerini tarayıcının yerleşik araçları aracılığıyla kontrol edebilecekler: 4.0 sürümü bugün piyasaya sürülüyor ve “büyük teknoloji” şirketleri tarafından yapılan web uygulamalarına daha özel bir alternatif vaat eden Vivaldi Mail beta sürümünü içeriyor. 

Vivaldi, potansiyel gizlilik kazanımlarını bir kenara bıraksa bile, güçlü kullanıcıların isteyebileceği bir şey sunuyor: tarama, e-posta gönderme ve planlama için hepsi bir arada bir uygulama.

E — posta istemcisi IMAP ve POP hesaplarını destekler, böylece e-posta hizmetlerinin büyük çoğunluğunu ona bağlayabilir ve mevcut pencereyi ele geçirmek yerine mesajların sekmelerde kolayca açılmasını sağlayabilirsiniz-e-postalar arasında sık sık zıplaması gereken bir türseniz kullanışlıdır. Arama da, benim deneyimime göre, çok hızlı.

 


E-postanızın kenar çubuğu olarak kullanılabilir olması, okunmamış mesajlarınız olup olmadığını hızlı bir şekilde kontrol etmek için kullanışlı olabilir.


Takvim ve RSS okuyucu, beklediğim özelliklerin çoğunu ve gerçekten harika bonusları da içeriyor. Örneğin, RSS okuyucu, bir içerik oluşturucunun videolarını göstermemeye karar veren bir algoritma hakkında endişelenenler için kullanışlı olabilecek YouTube kanallarını da destekler.

 

Takvim ve RSS okuyucu, beklediğim özelliklerin çoğunu ve gerçekten harika bonusları da içeriyor. Örneğin, RSS okuyucu, bir içerik oluşturucunun videolarını göstermemeye karar veren bir algoritma hakkında endişelenenler için kullanışlı olabilecek YouTube kanallarını da destekler.

İsterseniz RSS beslemelerini, YouTube videolarını ve hatta podcast'leri karıştırabilirsiniz.

Bu Vivaldi güncellemesinin diğer başlık özelliği yerleşik çeviridir. Tarayıcı, bugün itibariyle tüm web sayfalarını (isterseniz otomatik olarak) 50 dilde çevirebilecek, ancak şirket yakında 109 dili destekleyecek şekilde genişleyeceğini söylüyor. Posta araçları sadece masaüstü olsa da, çeviri Android için Vivaldi'de de mevcuttur.

Vivaldi ayrıca, bu özelliklerin tarayıcılarında yer kaplamasını istemeyenler için bir çözüm buldu: size temel bir web tarayıcısı, biri birkaç güçlü kullanıcı özelliği veya e-posta, takvimler ve RSS ile hepsi bir arada deneyim sunan üç düzen arasında seçim yapabileceksiniz. Tüm özellikler “Essentials” düzeninde bile mevcut olacak, ancak arayüzde yer kaplamayacaklar.

Tüm ekstra özelliklere ihtiyacınız yoksa, düzen seçenekleri sizi aşırı yüklenmekten koruyabilir.Resim: Vivaldi

Birçok kişi e-postalarını ve takvimlerini web sitelerinde yönettiğinden, çoğu tarayıcının bu işlevselliğe sahip olduğu iddia edilebilir. Ancak, e-postaları ve takvimleri birden fazla hesaba yayılmış olanlar için (benim gibi), özel araçlar başa çıkmak için daha az telaşlıdır. Vivaldi artık özel araçlarla birlikte gelen gücü, tarayıcınızı terk etmek zorunda kalmamanın rahatlığıyla sunuyor.

kaynak: https://www.eaglesvine.com/tech/the-vivaldi-browser-now-has-mail-calendar-and-an-rss-reader-built-in/238832/

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.