Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google, Donanım portföyünü karşılamak için Google Meet visual refresh'i genişleteceğini duyurdu

  Donanım aygıtlarını karşılamak için yenilenmiş Google Meet web deneyiminin kullanıma sunulmasını genişletiyor.   Toplantılar için bir Chro...

...

 


Donanım aygıtlarını karşılamak için yenilenmiş Google Meet web deneyiminin kullanıma sunulmasını genişletiyor. 

Toplantılar için bir Chromebase ile Meet calls'a katılan kullanıcılar, hepsi bir arada dokunmatik ekranlı cihaz, video beslemeleri, görüntüleme ve sunma deneyimi ve alt çubuk için iyileştirmeler fark edecektir:

Bir toplantıda nasıl göründüğünüzü özelleştirin

Video akışınızın üzerine dokunmak, ızgaradaki bir döşeme veya kayan bir resim arasında seçim yapmanızı sağlar. Ayrıca, aramaya konsantre olmanıza yardımcı olmak için yeniden konumlandırabilir veya gizleyebilirsiniz.
Kendi görünümünüz ızgaranın sağ alt köşesinde görünecek ve video akışlarına göz seviyesinde odaklanmanıza izin verecektir.

Geliştirilmiş görüntüleme ve sunum deneyimi


Daha fazla ve daha büyük video akışı görmenize izin vererek başkalarının paylaştığı içeriği açabilirsiniz.
Katılımcı adları, toplantı boyutundan bağımsız olarak her zaman görünür olacaktır.

Aerodinamik alt çubuk


Kişileri ve içeriği görüntülemek için daha fazla alan oluşturmak için toplantı arama kodlarını, ekleri, katılımcı listesini, sohbeti ve diğer etkinlikleri sağ alt köşeye taşıdık.
Ses seviyesi ve diğer kontroller kolay erişim için tek bir yerde birleştirilir.
Aramayı bırak düğmesi, aramaların yanlışlıkla kapatılmasını önlemek için mikrofon ve kamera düğmelerinden uzaklaştırılmıştır.
Alt çubuk her zaman görünür, ancak altyazıları ve alt video beslemelerini kapsamaz.

Şimdi, birisi konuştuğunda, karoları mavi renkte özetlenecek ve özellikle daha büyük toplantılarda kimin konuştuğunu belirlemeyi kolaylaştıracaktır.
Sessiz göstergeler daha bastırılır ve görsel dikkat dağınıklığını azaltmaya yardımcı olur.
Izgarada gösterilenden daha fazla katılımcı olduğunda, bir kiremit eklenir, böylece kimin aradığını her zaman hatırlarsınız.

Toplantılar için Chromebase'de geliştirilmiş görüntüleme deneyimi ve kolaylaştırılmış alt çubuk

Toplantılar için Chromebase'de geliştirilmiş sunum deneyimi


Google meet donanım kitleri için görsel yenileme

Google Meet için tutarlı bir deneyim sunmak için, tüm Google Meet donanım kitlerinde fayanslarda yuvarlatılmış köşeler, Google Sans yazı tipi ve TV ekranlarında ve dokunmatik kontrol cihazlarında yeni renk düzeni göreceksiniz. Donanım kitleri için, kendi kendine görünümün her zaman sağ üst köşede gösterildiğini ve şu anda kaldırılamayacağını veya yeniden boyutlandırılamayacağını unutmayın.

Google Meet donanım dokunmatik denetleyicileri için görsel yenileme

Google, Bu değişiklikler, bir toplantıya nerede ve nasıl katıldığınıza bakılmaksızın Google Meet için tutarlı bir deneyim sağlayacaktır. Ayrıca, yeniden düzenlenmiş alt çubuk, ızgara düzenleri, konuşma göstergeleri ve daha fazlası gibi özelliklerin toplantı katılımcılarınızla etkileşimde bulunmayı, bilgi paylaşmayı ve işbirliği yapmayı kolaylaştırdığını umuyor.

Bazı durumlarda, kameranızın gördüğü her şeyi göstermek için kendi görünümünüz üstte ve altta gri çubuklarla görünebilir. Diğer katılımcılar video feed'inizin kırpılmış bir sürümünü görebilir.

Kaynak:https://workspaceupdates.googleblog.com/2021/06/expanding-google-meet-visual-refresh-to.html.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.