Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Telegram CEO'su açıkladı: Grup video görüşmeleri özelliği geliyor

  Şirketin yaklaşık bir yıl önceki duyurusunun ardından nihayet Telegram'a grup video görüşmeleri özelliği eklenecek. CEO Pavel Durov , ...

...

 

Şirketin yaklaşık bir yıl önceki duyurusunun ardından nihayet Telegram'a grup video görüşmeleri özelliği eklenecek. CEO Pavel Durov, kendi Telegram kanalından özelliğin ekleneceği tarihi açıkladı.

Telegram, önümüzdeki ay platforma grup video görüşme özelliği ekleyecek. Telegram CEO'su Pavel Durov, kişisel Telegram kanalında yaklaşan özelliği çalışırken gösteren kısa bir video yayınladı.


Masaüstü ve tablet desteği de olacak


Pandemi ile birlikte oldukça popüler hale gelen video konferans uygulamalarının ardından geçtiğimiz yıl Telegram, platforma grup video görüşme özelliği ekleyeceğinin sözünü vermişti. Aradan geçen bir yıldan uzun sürenin ardından Durov, özelliğin Mayıs ayında kullanıcılara sunulacağını duyurdu.

Telegram CEO'su Pavel Durov: "Görüntülü görüşmelerden bahsetmişken, Mayıs ayında sesli sohbetlerimize bir video boyutu ekleyerek Telegram'ı grup video görüşmeleri için güçlü bir platform haline getireceğiz." ifadelerinde bulundu. 😏😏😏

"Pandemi ile birlikte oldukça popüler hale gelen video konferans uygulamalarının ardından geçtiğimiz yıl Telegram, platforma grup video görüşme özelliği ekleyeceğinin sözünü vermişti. Aradan geçen bir yıldan uzun sürenin ardından Durov, özelliğin Mayıs ayında kullanıcılara sunulacağını duyurdu.

"Telegram CEO'su Pavel Durov: "Görüntülü görüşmelerden bahsetmişken, Mayıs ayında sesli sohbetlerimize bir video boyutu ekleyerek Telegram'ı grup video görüşmeleri için güçlü bir platform haline getireceğiz." ifadelerinde bulundu."


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.