Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Drive, Dokümanlar, E-Tablolar, Slaytlar ve Formlar için yeni paylaşım iletişim kutusu

Google, Web üzerinde Google Drive , Dokümanlar , E-Tablolar , Slaytlar ve Form lardan dosya paylaşmak için kullandığınız arayüzü güncel...

...
Google, Web üzerinde Google Drive, Dokümanlar, E-Tablolar, Slaytlar ve Formlardan dosya paylaşmak için kullandığınız arayüzü güncelliyor
Google, Web üzerinde Google Drive, Dokümanlar, E-Tablolar, Slaytlar ve Formlardan dosya paylaşmak için kullandığınız arayüzü güncelliyor

Bu, dosyaları paylaşmak ve paylaşılan sürücülerin üyelerini yönetmek için kullanılan önceki arayüzün yerini alacaktır. Bu değişiklikler, erişimi gerekenin ötesine genişletmeden dosyaları yalnızca belirli kişilerle paylaşmayı kolaylaştıracaktır.
Dosyaları paylaşmak işbirliği için çok önemlidir. Bu, özellikle daha fazla iş gücü uzak ve farklı konumlardaki dosyalar üzerinde işbirliği yaptığı için geçerlidir. Dosyaları belirli kişilerle paylaşmayı kolaylaştırarak, istenmeyen kullanıcıların erişim riskini azaltırken işbirliğini geliştirmeyi umuyor.

Paylaşım deneyiminde birkaç değişiklik yaptı. Bunlar, ortak görevleri gerçekleştirmeyi, yanlışlıkla izin değişikliklerinden kaçınmayı ve bir dosyaya kimlerin erişebileceğini kolayca görmeyi kolaylaştırır. Özellikle şunu fark edebilirsiniz:

  • Ayrılmış, görev odaklı arayüz: Yeni paylaşım iletişim kutusu, dosya paylaşma, izinleri değiştirme ve dosya erişimini görüntüleme gibi önemli kullanıcı görevlerini vurgular. Yeniden tasarım ayrıca kişilerle ve gruplarla paylaşımı görsel olarak bağlantı paylaşımından ayırır.
  • Hızlı "bağlantıyı kopyala" düğmesi: Bağlantı izinlerini değiştirmeden bağlantıyı almayı kolaylaştırmak için bir "bağlantıyı kopyala" düğmesi ekledik.
  • Mevcut erişimi kolayca görün: Yeni arayüz, öğeye şu anda kimin erişebildiğini daha net bir şekilde göstererek izinleri hızlı bir şekilde denetlemeyi ve değiştirmeyi kolaylaştırır.
Google Drive ve Dokümanlar düzenleyici dosyaları için yeni paylaşım arayüzü


Google Drive ve Dokümanlar düzenleyici dosyaları için eski paylaşım arayüzü

28 Nisan 2020'den itibaren aşamalı sunum (özellik görünürlüğü için 15 güne kadar)

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.