Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Bu Hafta Yayınlanan ve Mutlaka İzlemeniz Gereken 6 Fragman

Bu hafta yayınlanan en yeni 6 fragman . Bu yeni fragmanları izlemek için listeyi okumaya devam edin. 1. Endings, Beginnings Rom...

...
Bu hafta yayınlanan en yeni 6 fragman. Bu yeni fragmanları izlemek için listeyi okumaya devam edin.

1. Endings, Beginnings

Romantik dram filmlerini sevenler için senenin ilgi çeken filmlerinden biri olacak Endings, Beginnings filmi, adeta yıldızlar geçidi gibi bir kadroya sahip. Shailene Woodley ve Sebastian Stan'in başrolde yer aldığı film, arkadaşı Jack ve Frank ile gittiği yerlerde hayatına dair sırları çözmekte olan Daphne isimli bir kadının hikâyesini konu alıyor. Endings, Beginnings filmi, 1 Mayıs 2020 tarihinde vizyona girecek.

2. The Postcard Killings

Suç ve gerilim türünde bir film olarak karşımıza çıkacak olan The Postcard Killings, Liza Marklund ve James Patterson'ın 2010 yılında yayınlanan aynı isimli kitabından bir uyarlama olarak beyaz perdeye taşınacak. Jeffrey Dean Morgan, Famke Janssen ve Cush Jumbo isimlerinin başrolde olduğu yapım, Danis Tanovic tarafından yönetildi. The Postcard Killings, 13 Mart 2020'de vizyonda olacak.

3. The Roads Not Taken

Dram türünde bir film olarak izleyicilerle buluşacak olan The Roads Not Taken, ilginç bir 24 saat filmi olarak karşımıza çıkacak. Bir baba kızın 24 saatte yaşadıklarını beyaz perdeye taşıyacak olan The Roads Not Taken'ın başrollerinde Javier Bardem, Elle Fanning ve Salma Hayek isimleri yer alıyor. The Roads Not Taken'ın vizyon tarihi ülkemiz için henüz belirsiz durumda.

4. The Secret: Dare to Dream

Rhonda Byrne'nin 2006 yılında yayınlanan aynı adlı romanından uyarlanan The Secret: Dare to Dream, bir dram filmi olarak karşımıza çıkacak. Katie Holmes, Josh Lucas, Jerry O'Connell ve Celia Weston'un başrolde yer aldığı yapımın yönetmenlik koltuğundaysa Andy Tennant oturuyor. The Secret: Dare to Dream, 17 Nisan 2020'de vizyona girecek.

5. Vivarium

Gerilim ve bilim kurgu türündeki filmleri sevenler için iyi bir alternatif olabilecek Vivarium, aslında geçtiğimiz yıl bazı ülkelerde vizyona girmişti ancak Türkiye, bu ülkeler arasında yer almıyordu. Imogen Poots, Jesse Eisenberg ve Eanna Hardwicke isimlerinin başrolde olduğu yapım, yeni bir ev almak için bir emlakçıyla görüşen fakat bu süreçte kendilerini gizemli bir labirentin içinde bulan bir çiftin hikâyesini konu alıyor. Vivarium, 17 Nisan 2020 tarihinde vizyona girecek.

6. Formula 1: Drive To Survive

Listemizdeki tek Netflix yapımı olan Formula 1: Drive To Survive, bir Formula 1 belgeseli olarak karşımıza çıkıyor. İlk sezonu beğeni toplayan belgeselin ikinci sezonu, 10 bölümle izleyiciyle buluşacak. 2018 F1 sezonunu mercek altına alacak ikinci sezon, 28 Şubat'ta Netflix'te yayınlanacak.
Bir sonraki hafta yeni fragmanlarla görüşmek üzere...

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.