Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Bu Hafta Yayınlanan ve Mutlaka İzlemeniz Gereken 7 Fragman

Bu hafta vizyonda yayınlanan en yeni 7 fragman. Her hafta vizyonu ya da çevrimiçi yayıncıların çıkardığı yeni yapımları takip etmek son de...

...
Bu hafta vizyonda yayınlanan en yeni 7 fragman.
Her hafta vizyonu ya da çevrimiçi yayıncıların çıkardığı yeni yapımları takip etmek son derece zor. Yeni yapımlardan haberdar olmak kimi zaman ciddi zaman alabiliyor.

Özellikle film/dizi meraklıları için son derece önemli olan fragman konusundaki araştırmanın ne kadar zahmetli olduğunun farkında olduğumuz için bu haftanın yeni fragmanlarını sizler için derledik. Bu haftanın en yeni fragmanlarını izlemek için listemizi okumaya devam edebilirsiniz.

1. The Iron Mask

Arnold Schwarzenegger ve Jackie Chan'i bir araya getirecek olan The Iron Mask, ilk olarak 2019'da 'Journey to China: The Mystery of Iron Mask' ismiyle vizyona girmişti. Film şimdiyse Avrupa'da vizyona girmeye hazırlanıyor. Aksiyon meraklılarının seveceği bir film olacak olan The Iron Mask, 10 Nisan 2020'de beyaz perdede olacak.

2. Brahms: The Boy II

Ülkemizde Lanetli Çocuk ismiyle bilinen serinin devam filmi olacak olan Brahms: The Boy II, korku filmi tutkunlarının ilgisini çekebilir. Katie Holmes, Christopher Convery ve Ralph Ineson gibi isimleri bir araya getiren yapım, Heelshire Köşkü'nün geçmişinden haberi olmayan bir ailenin oraya taşındıktan sonra başından geçenleri konu alıyor. Brahms: The Boy II, 21 Şubat 2020'de vizyonda olacak.

3. Resistance

Tarihi bir hikâyeyi beyaz perdeye taşıyacak olan Resistance; Jesse Eisenberg, Matthias Schweighöfer, Ed Harris gibi isimlerle izleyici karşısına çıkacak. II. Dünya Savaşı sırasında bir grup Fransız direnişçi ve bir grup Yahudi izcinin, çocukların hayatını kurtarmak için verdiği mücadelenin konu edinildiği Resistance'ın vizyon tarihi henüz ülkemiz için netleşmedi.

4. The French Dispatch

İzleyicileri 1950'li yıllara götürecek olan The French Dispatch filmiyle sinema salonları adeta yıldızlar geçidine sahne olacak. Wes Anderson'ın yönetmenliğini üstlendiği yapımda Timothée Chalamet, Saoirse Ronan, Frances McDormand, Tilda Swinton gibi isimleri bir arada izleyeceğiz. 1950'li yıllarda Paris'teki bir Amerikan gazete bürosunda çalışanların yaşadıklarını anlatacak olan The French Dispatch, 24 Temmuz 2020 tarihinde vizyonda olacak.

5. The Green Knight

David Lowery'nin hem yönetmen hem de senarist koltuğunda oturduğu The Green Knight; Dev Patel, Alicia Vikander, Joel Edgerton gibi isimleri bir araya getiriyor. Kral Arthur’un yuvarlak masa şövalyelerinden Sir Gawain ve Yeşil Şövalye arasındaki ilişkiyi konu alan film, 29 Mayıs 2020'de vizyona girecek.

6. The Hunt

2020'nin en ilgi çekici filmlerinden biri olacağı şimdiden belli olan The Hunt, bir grup zengin insanın düzenlediği 'insan avı' adındaki etkinliği konu alıyor. Betty Gilpin, Hilary Swank, Emma Roberts gibi isimlerin başrolde olduğu yapımın yönetmenlik koltuğunda Craig Zobel oturuyor. The Hunt, 10 Nisan 2020'de beyaz perdede olacak.

7. The Personal History of David Copperfield

Charles Dickens’ın unutulmaz eserinden beyaz perdeye uyarlanan The Personal History of David Copperfield, romandaki David Copperfield karakterinin doğumundan ölümüne kadar hayat hikâyesini izleyicilerle buluşturacak. Dev Patel, Ben Whishaw, Tilda Swinton gibi isimlerin başrolde olduğu yapım, Armando Iannucci tarafından yönetildi. The Personal History of David Copperfield'ın ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli değil.
Bu hafta yayınlanan fragmanları ele aldığımız yazımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bir sonraki hafta yeni fragmanlarla görüşmek üzere hoşça kalın.

kaynak: https://www.webtekno.com/yeni-fragmanlar-h75953.html

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.