Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Bu Hafta Yayınlanan ve Mutlaka İzlemeniz Gereken 9 Fragman

Bu hafta yayınlanan yeni Fragmanlar . Bu hafta yayınlanan en yeni 9 fragman ı sizler için derledik. Her hafta vizyon u ya da çevrimiçi y...

...
Bu hafta yayınlanan yeni Fragmanlar. Bu hafta yayınlanan en yeni 9 fragmanı sizler için derledik.

Her hafta vizyonu ya da çevrimiçi yayıncıların çıkardığı yeni yapımları takip etmek son derece zor olabiliyor. Yeni yapımlardan haberdar olmak isteyenlerin derin bir araştırmasını gerektiren bu konu, kimi zaman ciddi zaman alabiliyor.

Özellikle film/dizi meraklıları için son derece önemli olan fragman konusundaki araştırmanın ne kadar zahmetli olduğunun farkında olduğumuz için bu haftanın yeni fragmanlarını sizler için derledik. Bu haftanın en yeni fragmanlarını izlemek için listemizi okumaya devam edebilirsiniz.

1. Escape from Pretoria

Tim Jenkin'in yazdığı 'Inside Out: Escape from Pretoria Prison' kitabından beyaz perdeye uyarlanan Escape from Pretoria, 1970'li yıllarda yasa dışı işler yürüten Jenkin'in tutuklanma ve kaçış sürecini konu alıyor. Daniel Radcliffe, Ian Hart, Daniel Webber gibi isimlerin başrolde olduğu yapım, 6 Mart 2020'de vizyonda olacak.

2. Irresistible

Siyasi strateji uzmanı olan Gary Zimmer'ın hikâyesini konu alan Irresistible; Steve Carell, Chris Cooper, Mackenzie Davis gibi isimleri bir araya getiriyor. Komedi ve dram türündeki yapım, Jon Stewart imzası taşıyor. Irresistible'ın vizyon tarihi ise 29 Mayıs 2020.

3. Spenser Kanunları

Listemizdeki ilk Netflix filmi olan Spenser Kanunları, eski bir polis olan Spenser'ın çözdüğü bir cinayet sonrası kendini suç dünyasının içinde bulmasının ardından yaşadıklarını ekrana taşıyor. Mark Wahlberg, Winston Duke, Alan Arkin, Iliza Shlesinger ve Austin Post'un başrollerde olduğu yapım, 6 Mart 2020'de Netflix'te yayınlanacak. Filmin Netflix sayfasınaysa buradan ulaşabilirsiniz.

4. The Last Thing He Wanted

Joan Didion’ın aynı adlı romanından uyarlanan The Last Thing He Wanted; hem Willem Dafoe, Anne Hathaway gibi isimlerden oluşan güçlü oyuncu kadrosu hem de hikâyesiyle oldukça ilginç bir film olarak karşımıza çıkıyor. Washington'da çalışan bir gazetecinin yazdığı öykünün öznesi hâline gelmesi sonrası yaşananları anlatan The Last Thing He Wanted, Oscar adayı yönetmen Dee Rees tarafından yönetildi. The Last Thing He Wanted, 27 Ocak 2020'de Netflix'te olacak. Filmin Netflix sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

5. The Lodge

Korku ve dram türündeki filmleri sevenler için iyi bir alternatif olabilecek The Lodge, ikinci evliliğini yapmadan önce sevgilisi ve çocuklarını kaynaştırmak için bir tatil planı yapan Richard'ın ve yakınındakilerin tatilde yaşadıklarına odaklanıyor. Riley Keough, Jaeden Martell, Lia McHugh gibi isimlerin başrolde olduğu yapım, 13 Mart 2020 tarihinde beyaz perdede olacak.

6. The Rhythm Section

Mark Burnell'ın dört romanlık 'Stephanie Patrick' serisinin uyarlaması olarak karşımıza çıkacak olan The Rhythm Section, bir uçak kazasında ailesini kaybeden fakat sonrasında bunun bir kaza olmadığını öğrenen Stephanie Patrick'in sorumluların peşine düşmesini konu alıyor. Blake Lively, Jude Law, Max Casella gibi isimlerin başrolde yer aldığı film, 31 Ocak 2020'de vizyonda olacak.

7. Horse Girl

Listemizdeki bir başka Netflix yapımı olan Horse Girl; el sanatlarına, atlara ve suç dizilerine meraklı Sarah'ın rüyalarını uyanıkken yaşamasını konu ediniyor. Alison Brie, Debby Ryan, Paul Reiser gibi isimleri bir araya getiren film, 7 Şubat 2020'de Netfix'te yayınlanacak. Filmin Netflix sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

8. Sevdiğim Tüm Erkeklere: Not: Seni Hâlâ Seviyorum

Lara Jean ve Peter isimli karakterlerin resmiyete döktükleri ilişkilerinin üçüncü bir kişinin dâhil olmasıyla karışmasını konu alan 'Sevdiğim Tüm Erkeklere: Not: Seni Hâlâ Seviyorum', bir romantik komedi filmi olarak karşımıza çıkıyor. 12 Şubat 2020 tarihinde yayınlanacak olan yapımın Netflix sayfasına buradan erişebilirsiniz.

9. Miss Americana

Taylor Swift hakkında bilmediklerinizi öğrenebileceğiniz belgesel türündeki Miss Americana, yine bir Netflix yapımı olarak listemizde yer alıyor. 10 Grammy ve 29 Amerikan Müzik Ödülü sahibi Swift'in hayatını anlatan yapım, 31 Ocak 2020'de seyircilerle buluşacak. Filmin Netflix sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
Bu hafta yayınlanan fragmanları ele aldığımız yazımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bir sonraki hafta yeni fragmanlarla görüşmek üzere hoşça kalın.
Kaynak: https://www.webtekno.com/yeni-fragmanlar-h75953.html

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.