Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Spigen üretimi Caseology Türkiye’de!

Belirli bir bütçe ayırarak satın aldığımız akıllı telefon larımızı, sonrasında özenle koruma mız gerekiyor. Bu durumlarda en büyük yardım...

...
Belirli bir bütçe ayırarak satın aldığımız akıllı telefonlarımızı, sonrasında özenle korumamız gerekiyor. Bu durumlarda en büyük yardımcımız da tabii ki kılıflar. 

Günümüzde hemen her akıllı telefon modeli için kılıf üreten birçok marka bulunuyor. Bunlardan biri de Caseology. Spigen tarafından satın alınan marka, şık ve kaliteli akıllı telefon kılıfı modelleri ile ülkemiz pazarında boy göstermeye başladı. Spigen üretimi Caseology kılıfları, Anka Mobil distribütörlüğünde ve Spigen güvencesi ile tüketicilerin beğenisine sunuldu. Caseology Türkiye satışları başladı

Anka Mobil distribütörlüğünde Türkiye pazarına giriş yapan Caseology’nin farklı akıllı telefon modelleri için farklı tasarımlara sahip kılıfları bulunuyor. Apple tarafından üretilen ve yüksek fiyat etiketine sahip silikon kılıfların muadili diyebileceğimiz Nanopop, bu kılıf tasarımlarından sadece biri.

Nanopop, farklı renk alternatifleri ile iPhone 11’ini renklendirirken güvenlikten ödün vermek istemeyen kullanıcılar için ideal. iPhone 11‘in yanında iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modelleri için de satın alabileceğiniz Nanopop kılıf, iç kısmında yumuşak astarlı koruyucu bir katman ile geliyor.

Silikon sırtı çiziklere ve düşmelere dayanıklı olan kılıf, aynı zamanda güvenli bir tutuş da vaat ediyor. Ayrıca kılıfın ince bir tasarıma sahip olduğunu söyleyebiliriz. Bu da kılıfın tutuşunu kolaylaştırırken, telefonun kullanımını zorlaştırmayan önemli bir detay.

Skyfall kılıflar da farklı renk tonları ile satışa sunuluyor.
Caseology’nin iPhone 11 modelleri için Skyfall, Legion, Vault ve Parallax gibi farklı tasarımlara sahip kılıf modelleri de bulunuyor.

Skyfall kılıflar da farklı renk tonları ile satışa sunuluyor. Düşme testinden geçen kılıfın askeri koruma sertifikasına sahip olduğunu söyleyelim. Ayrıca, hafif malzemeden yapılmış olan Skyfall, bu sayede kullanım kolaylığı da sunuyor. Kılıf güçlendirilmiş köşe yastığı korumasına sahip.

Legion da askeri sınıf koruma ile iPhone ailesini korumayı amaçlıyor. Kılıf dayanıklı çift katmanları bir araya getiriyor. Bu katmanlardan esnek TPU, emilimi sağlıyor. Sert dış polikarbonat kabuk ve karbon fiber köşe de telefonu darbelere karşı koruyor.
Vault‘a baktığımızda ise bizi sert ama hafif bir TPU katman karşılıyor. Bu da telefonu düşmelere karşı dayanıklı hale getiriyor. Tıpkı kardeşleri gibi bu kılıf da askeri sınıf koruması sunuyor.

Skyfall, Legion ve Vault kılıf modellerinin dokunsal düğme tepkisi özelliğine sahip olduğunu da belirtelim.

Parallax ise mat geometrik bir gövde ile geliyor. Darbelere karşı koruma sağlamak için üretilmiş dayanıklı, düşük profilli tampon özelliğine sahip çift katmanlı askeri sınıf koruma sunan kılıf da ergonomik tutuş artırıcı bir tasarım ile geliyor.

Tüm bu kılıfların farklı renk alternatifleri ile alıcılarını bekliyor.

Kılıfları ile pazara eğlenceli, renkli ve iddialı bir giriş yapan Caseology, akıllı telefonlarını korumak için iyi bir kılıf arayanların ilk tercihi olmaya aday.

Kaynak: https://shiftdelete.net/spigen-uretimi-caseology-turkiye

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.