Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

"VKontakte" görüntülü görüşme ile bir tanışma servisi açtı

Facebook benzeri Sosyal ağ VKontakte tarafından geliştirilen Lovina , girmek için başvurular, herkes tarafından kullanılabilir hale geld...

...
Facebook benzeri Sosyal ağ VKontakte tarafından geliştirilen Lovina, girmek için başvurular, herkes tarafından kullanılabilir hale geldi. Servisin müşterileri, App Store'da ve Google Play'de mevcuttur.

Lovina, geleneksel buluşma uygulamalarından farklı olarak fotoğraflara ve sohbetlere değil, video hikayeleri ve görüntülü görüşmeler kullanan iletişime odaklanır. Kullanıcı görüntülü arama karuselinden rastgele bir konuşmacıyla veya profilleri görüntüleyerek iletişimi başlatabilir. VKontakte hesabıyla veya telefon numarasıyla giriş yaparak, kullanıcı derhal algoritmalara dayalı potansiyel muhataplardan öneriler alır.

Lovina’nın başkanı Vladimir Makhov, VKontakte’nin basın açıklamasında, “Bir fotoğraf ve yazışmadan, bir insanın sizin için ne kadar uygun olduğunu anlamak her zaman mümkün değildir. Lovina'da reklam yoktur ve hizmet ücretli ek özelliklerden kazanılacaktır.


"Slayt" daki video görüşmeleri 22 saniye ile sınırlıdır, ancak dilerlerse kullanıcılar birbirlerini tanımaya devam edebilir. Mekanikteki anketleri görüntüleyerek bir muhatap arayabilir. Ancak aynı zamanda, 48 saat içinde muhatapların hiçbiri video hikayesi göndermezse veya görüntülü arama başlatmazsa yazışmalar kaybolur.


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.