Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google ve Gmail'iniz artık tek bir profil fotoğrafını paylaşacak

Google ’ın ticari araç takımındaki tüm uygulamalarda bir resim gösterilecektir. Gmail fotoğraf ını, Google Apps kullanıcıları için Goo...

...
Gmail fotoğrafını, Google Apps kullanıcıları için Google hesap profili fotoğrafıyla birleştiriyor.
Google’ın ticari araç takımındaki tüm uygulamalarda bir resim gösterilecektir.

Gmail fotoğrafını, Google Apps kullanıcıları için Google hesap profili fotoğrafıyla birleştiriyor. Şimdi, bu ayarı Gmail’de değiştirdiğinizde, profil resminizi ayarlamak için Google profil ayarlarınızın “Hakkımda” bölümüne yönlendirilirsiniz.

Şu anda, Gmail’de ayarlanan profil resimleri yalnızca Gmail’de gösteriliyor. Bu, Gmail’deki profil resminizin Google hesap profil resminizden farklı olabileceği ve hangi resmin nerede görüntüleneceğini bilmenizi zorlaştırabilir. Bu değişiklik, tek bir profil resmini tek bir yere ayarlamanıza ve ardından tek bir fotoğrafı tüm Google uygulamalarında göstermenize izin vererek işleri kolaylaştırır.

Web’de Gmail’de Ayarlar> Genel> Resmim’i ziyaret ettiğinizde, resminizi Google profil ayarlarınızın “Hakkımda” bölümünde değiştireceksiniz.

Gmail ve profil fotoğraflarınız şu anda farklıysa ve fotoğrafınızı düzenleme izniniz varsa, Hakkımda ayarlarınızı ziyaret ettiğinizde resimlerden birini seçmenizi veya tamamen yeni bir fotoğraf seçmenizi isteyen bir açılır pencere görürsünüz. 
Bu ayar, kullanıcılar Gmail resmini artık Google profil resminden bağımsız olarak değiştiremediklerinden, etki alanlarında fotoğraf düzenlenebilirliğini devre dışı bırakan Yöneticilere daha fazla kontrol sağlar. 

"Hakkımda" ayarlarını ziyaret etmeyen kullanıcıların tek bir profil resmi seçmesinin istenmeyeceğini ve farklı profil resimlerinin olmaya devam edeceğini unutmayın.


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.