Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Slaytlar'daki sunumları için Boş bir ekrana geçilip, sunumlar için gelişmiş zaman seçeneklerini ayarlama uygulamasını başlattı.

Google, Kullanıcıların, Google Slaytl ar 'daki sunumları için  Boş bir ekrana geçilip,  sunumlar için gelişmiş zaman seçeneklerini ay...

...
Google, Kullanıcıların, Google Slaytlar'daki sunumları için Boş bir ekrana geçilip, sunumlar için gelişmiş zaman seçeneklerini ayarlama uygulamasını başlattı.

27 Ağustos 2019 Tarihinden itibaren, Hızlı başlatma özeti Sunumlarınızı daha iyi kontrol etmenize ve kişiselleştirmenize yardımcı olmak için Slaytlar Mevcut modunda iki yeni özellik ekliyor:

Boş bir ekrana geçmek için

klavye kısayolları Yeni klavye kısayollarını kullanarak, şimdi tamamen beyaz veya siyah bir ekrana geçebileceksiniz.Bir sunumu bir soruyu cevaplamak için duraklatmak veya ekranda herhangi bir materyal olmadan bir tartışmayı ilerletmek istediğinizde bu yardımcı olabilir.
Sunum yaparken, ekranınızı siyah yapmak için “B” ye, ekranınızı beyazlaştırmak için “W” ye basın. Başka herhangi bir klavye veya fare eylemini kullanarak sunmaya devam edebilirsiniz. Google Slaytlar için daha fazla klavye kısayolu görmek için Yardım Merkezimizdeki bu makaleye bakın .

Sunumlar için döngü ve otomatik ilerleme zamanı seçenekleri

Yeni seçenekler, mevcut modda ve sunum döngüsünde otomatik ilerleme süresini ayarlamanıza olanak sağlar. Bu seçeneklere sunum gezinti çubuğundaki Ayarlar'ı (dişli simgesi) tıklayarak erişebilirsiniz. Ayarlarınız oyuna bastığınızda ve sunumunuza başladığınızda uygulanır.

Kaynak: https://gsuiteupdates.googleblog.com/2019/08/blank-screen-auto-loop-slides.html

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.