Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google, Karanlık Tema Özelliği Eklediği Uygulamalarına Bir Yenisini Ekledi

Google, birçok uygulamasına getirdiği karanlık tema özelliğini ödeme uygulaması olan Google Pay için de kullanıma sundu. Özellik, Google P...

...
Google, birçok uygulamasına getirdiği karanlık tema özelliğini ödeme uygulaması olan Google Pay için de kullanıma sundu. Özellik, Google Pay v2.96.254233179 güncellemesi ile birlikte geldi.

Android 10, yakın zamanda geliyor ve işletim sisteminin en dikkat çeken özelliklerinden biri de bütün sisteme yayılan karanlık tema özelliği. Birçok kullanıcı, beyaz renk gibi göz alan ve gözleri rahatsız eden renklerin yerine karanlık bir tema kullanmayı tercih ediyorlar. Kullanıcılar, Android 10 işletim sistemi ile birlikte artık bütün sistem elementlerini karanlık modda kullanabilecekler.

Karanlık tema özelliği, gece vakti telefonunuzdaki favori uygulamalarınız arasında gezerken karşınıza çıkan bembeyaz bir sayfanın sizi kör etmesini engelliyor. Android 10 ile gelecek bu özelliğin hemen öncesinde Google, bu güncellemeyi alacak telefonların sistemiyle uyum sağlayabilmesi için çoğu uygulamasına karanlık tema özelliğini ekledi. Google Takvim, Google Fit ve Google Fotoğraflar uygulamalarının karanlık temayı almasından sonra sıradaki uygulama ise Google Pay oldu.

Google Pay'in karanlık teması, uygulama özelinde açılıp kapatılamayacak:

Şunu belirtmekte fayda var; bu uygulamadaki karanlık mod, daha önce gördüğümüz karanlık mod özellikleri gibi çalışmıyor. Yani Google Pay’de gördüğümüz karanlık tema, Ayarlar kısmından açılmıyor. Karanlık mod, sisteminizin ana temasına göre hareket ediyor. Yani telefonunuzda karanlık tema özelliği açıksa, Google Pay de otomatik olarak karanlık temayı açıyor.
Android Police’in raporlarına göre Google Pay’in v2.96.264233179 versiyonunda karanlık tema aktif olarak kullanılabiliyor. Güncelleme, aşamalı olarak Play Store kullanıcıları için yayınlanıyor ancak hâlâ telefonunuzdaki uygulamaya güncelleme gelmediyse ve beklemek istemiyorsanız, internette güncellemenin APK dosyaları mevcut. Yine de uyarmakta fayda var; güvenmediğiniz kaynakların hiçbirinden APK dosyaları indirmemenizi öneririz.
Google Play ile İndir:
Kaynak: https://www.androidcentral.com/google-pay-next-app-join-dark-side

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.