Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google, Adsense Reklamı İçerik politikalarını yayıncılar için basitleştirmeyi planlıyor

Adsense Google Reklam Yöneticisi Scott Spencer "Google Sürdürülebilir Reklamlar Direktörü" 28 Ağustos 2019 tarihinde Yayı...

...

Adsense Google Reklam Yöneticisi Scott Spencer "Google Sürdürülebilir Reklamlar Direktörü" 28 Ağustos 2019 tarihinde Yayıncılar için Adsense içerik politikalarının Basitleştirileceğini açıkladı.

"Önceliklerimizden biri, herkes için işe yarayan sağlıklı bir dijital reklam ekosistemini sürdürmektir: kullanıcılar, reklamverenler ve yayıncılar. Günlük olarak, Google mühendisleri, politika uzmanları ve ürün yöneticileri ekipleri kötü oyuncularla mücadele eder ve onları durdurur. Daha geçen yıl , 734.000 yayıncı ve uygulama geliştiriciyi reklam ağımızdan ve reklamcıları yayıncı politikalarımızı ihlal eden yaklaşık 28 milyon sayfadan kaldırdık.


Ama biz sadece kötü oyuncuları durdurmuyoruz. Misyonumuz için kritik önemde, ağımızdaki başarılı yayıncıların başarılı olmasına yardımcı olmak için her gün yaptığımız iş. Yayıncılarımızdan duyduğumuz tutarlı bir geri bildirim, ürünlerimizde politikalarımızı daha da basitleştirmemizi istediklerinden, anlaşılması ve takip edilmesi daha kolaydır. Bu nedenle içerik politikalarımızın yayıncılara sunulma biçimini basitleştireceğiz ve içerik politikalarını yayıncı ürünlerimizde standartlaştıracağız.

Basitleştirilmiş bir yayıncı deneyimi

Eylül ayında, yayıncı içerik politikalarımızın reklamlara izin verilmeyen veya kısıtlanabilecek içerik türleri hakkında net bir taslak sunma biçimini güncelleyeceğiz.

Google Yayıncı Politikalarımız, yayıncı ürünlerimizin hiçbirinde reklam gösterilmesine izin verilmeyen içerik türlerini ana hatlarıyla belirtecektir. Bu, yasadışı içeriğe, tehlikeli veya aşağılayıcı içeriğe ve diğerlerinin yanı sıra cinsel içerikli içeriğe karşı politikaları içerir.

Google Yayıncı Kısıtlamalarımız, alkol veya tütün gibi politikaları ihlal etmeyen, ancak tüm reklamverenler için çekici olmayabilecek içerik türlerini ayrıntılandıracaktır. Yayıncılar bu içeriğe para kazandırmaya çalışmak için bir politika ihlali almayacak, ancak yalnızca bazı reklamverenler ve reklam ürünleri (bu tür içeriği seçenler) teklif verecek. Sonuç olarak, Google Reklamları bu içerikte görünmeyecek ve bu içerik kısıtlanmamış içeriğe göre daha az reklam alacaktır.


Google Yayıncı Politikaları ve Google Yayıncı Kısıtlamaları, kullandıkları ürünler ne olursa olsun, tüm yayıncılara uygulanacaktır - AdSense, AdMob veya Reklam Yöneticisi.


Bu değişiklikler, yayıncıların politikalarımızda gezinmelerini kolaylaştırmak için devam eden çabalarımızdaki bir sonraki adımdır, böylece işletmeleri yayıncı ürünlerimizin yardımı ile büyümeye devam edebilir.Şeklinde açıklama yapıldı."


Kaynak: https://www.blog.google/products/admanager/simplifying-our-content-policies-publishers/

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.