Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Voice'un bilgisayarınızda kullanımı daha kolay hale getiriliyor!

Google , numaranızı ve önerilen kişileri gösteren ve her zaman görülebilen bir arama paneli ekleyerek Ses servisi nin web arayüzü üzerin...

...

Google, numaranızı ve önerilen kişileri gösteren ve her zaman görülebilen bir arama paneli ekleyerek Ses servisinin web arayüzü üzerinden arama yapmayı çok daha kolaylaştırıyor. 

Panel, ne yapıyor olursanız olun, mesajları kontrol ederken veya sesli mesajı dinliyor olsanız da ekranda kalacaktır. Hatta tuş takımına anında erişim sağlar, bunun yerine daha çok önerilen kişileri görmek istersen gizleyebilirsin.

Sıklıkla iletişim kurduğunuz kişileri ararsanız, bu tuş takımına bile ihtiyacınız olmayabilir. 

Arama listenizdeki bir kişinin adının üzerine geldiğinizde, bir telefon simgesi görünecektir - bu kişiyi aramak için tıklamanız yeterlidir. Son olarak, arabirimin üstündeki ana menü çubuğundaki yeni bir ses simgesi, uygulamanın ses ayarlarına anında erişmenizi sağlayacaktır. Mikrofonu ve kullanmak istediğiniz hoparlörleri ayarlamak için kullanabilirsiniz, böylece duruma göre onları değiştirebilirsiniz.
Şu anda, özellikler yalnızca Google Voice lisanslarına sahip Google Apps sürümlerinde kullanıma sunuluyor. Bu özellik, hızlı arama seçeneklerinden en iyi şekilde yararlanan çalışanları ilk önce özelliklere erişim sağlar.

Kaynak: G Suite Güncellemeleri


https://www.engadget.com/2019/07/12/google-voice-web-call-panel-quick-call-option/

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.