Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Chrome: Chrome Uygulamaları Başlatıcı Uzantısı

Google Chrome: Google Uygulama Başlatıcı' yı kolayca özelleştirin. Google kısa bir süre önce Black Bar ’ı bir uygulama başlatıcısı yla...

...
Google Chrome: Google Uygulama Başlatıcı'yı kolayca özelleştirin. Google kısa bir süre önce Black Bar’ı bir uygulama başlatıcısıyla değiştirdi (gri çubuktaki 3x3 ızgara simgesi); bu, önceden ayarlanmış Google kısayollarına erişmenize olanak tanır. 
Tek dezavantajı, uygulama başlatıcısında görüntülenen kısayolları özelleştirememenizdir. Bu uzantının geldiği yer burasıdır. Uygulama başlatıcısını özelleştirmenize ve 250'den fazla Google kısayolu eklemenize izin verir. Ve bu 250 Google kısayolu ile sınırlı değildir; uzantı ayrıca istediğiniz her web sitesine özel kısayollar oluşturmanıza olanak sağlar. 

 Uygulama başlatıcısındaki "Yapılandır" düğmesini kullanarak açabileceğiniz ayarlar sayfasında, uygulama başlatıcısında hangi kısayolları sürükle ve bırak yöntemiyle tanımlamak istediğinizi tanımlayabilirsiniz (farenizi soldaki kısayolda tutun, doğru listeye getirin ve farenizi bırakın). Soldaki listenin altındaki iki düğme ile tüm kısayolları ekleyebilir veya kaldırabilirsiniz. Ayarlar sayfası ayrıca 250'den fazla Google kısayolunu arama kutusuyla filtrelemenize olanak tanır ve seçiminizi "Sırala AZ" düğmesiyle kolayca sıralayabilirsiniz. İstediğiniz kısayol listede yoksa, "Yeni bir google Kısayolu öner" düğmesini kullanarak bir google kısayol isteği gönderebilirsiniz. 

Google Kısayolu olmayan bir şey eklemek istiyorsanız, kırmızı "özel kısayol ekle" düğmesini kullanarak yeni bir tane ekleyin.

Google Chrome Uygulamaları Başlatıcı Uzantısını Buradan ekleyebilirsiniz.


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.