Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Netflix uygulamasına akış sekmesi geliyor

Instagram gibi sosyal medya platform larında görmeye alışık olduğumuz akış özelliği, Netflix’ e de geliyor. Diziler ve film lerle ilgili ...

...
Instagram gibi sosyal medya platformlarında görmeye alışık olduğumuz akış özelliği, Netflix’e de geliyor. Diziler ve filmlerle ilgili ekstraları görebileceksiniz.

Netflix, özellikle mobil uygulamasında sürekli yeni özellikler deniyor. Bunlardan en yenisi “Ekstras” isimli sekme. Henüz test aşamasında olan Ekstralar bölümü, Instagram’daki akış kısmının birebir aynısı.
Fotoğraf galerileri ve videolar

Aynı Instagram anasayfasında olduğu gibi yeni eklenecek ekstralar bölümünde de sağa doğru kaydırılabilen fotoğraf galerileri ve otomatik olarak başlayan videolarbulunacak. Tabii ki bunlar Netflix içerisinde yer alan dizi ve filmlerine ait ek içerikler.

Netflix'in öncelikli hedefi, kullanıcılara beğenebilecekleri dizileri önermek. Yeni akış kısmı da bu hedef doğrultusunda geliştirilmiş. Yani herkesin akış kısmı kendisine özel olacak. Beğenebileceğiniz dizilere ait görüntüleri bu bölümde sırayla görebileceksiniz. Tabii ki her gönderinin sağ alt tarafındaki buton yardımıyla diziyi listeye eklemek mümkün. Ayrıca bu gönderileri sosyal medya hesaplarınızda paylaşmanıza da imkan tanınıyor.


Netflix’in bu tarz yeni özellikleri sürekli duyuluyor. Örneğin geçtiğimiz aylarda rastgele oynat seçeneği sızdırılmıştı. Gerekli testler yapıldıktan sonra firma, yeni özelliği herkese açmayı veya rafa kaldırmayı tercih edebilir. Ancak sosyal medya benzeri Ekstralar sekmesinin yakın zamanda uygulamaya eklenme ihtimali hayli yüksek.
Kaynak:  https://www.engadget.com/2019/06/05/netflix-tests-instagram-style-feed/

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.