Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Duo ile bir sonraki görüntülü görüşmenizde denemeniz için birkaç yeni özellik

Duo 'da görüntülü arama, sizin için önemli olan insan larla anlarınızın tadını çıkarmanıza yardımcı olur ve bugün sevdikleriniz le bağ...

...
Duo'da görüntülü arama, sizin için önemli olan insanlarla anlarınızın tadını çıkarmanıza yardımcı olur ve bugün sevdiklerinizle bağlantı kurmanıza ve çağrılarınızı ve mesajlarınızı kişiselleştirmenize yardımcı olan birkaç güncellememiz var.


Bütün aile ile görüntülü görüşme

Telefon çalmaya gerek yok, şimdi Sekiz'e kadar kişi Duo'yu arayarak grup arayabilir. Hem iOS hem de Android'de küresel olarak grup arama özelliği mevcuttur ve tüm Duo aramaları ve görüntülü mesajlar gibi, grup aramaları da uçtan uca şifrelenmiştir, böylece konuşmalarınız özel kalır.

Veri Tasarruf modu

Veriler pahalı olabilir, bu nedenle Endonezya, Hindistan ve Brezilya gibi belirli bölgelerde mobil ağlarda ve Android'de Wi-Fi'da veri kullanımını sınırlayabilirsiniz. Ayarlar'da Veri Tasarrufu modunu açarsanız, hem siz hem de aradığınız kişi video görüşmelerinde veri kullanımında tasarruf sağlar. Veri tasarrufu modu önümüzdeki aylarda daha fazla pazara sunulacak.

Video mesajlarını kişiselleştirin

Video mesajları , aramaya vaktiniz olmadığında veya aradığınız kişi cevaplayamadığında hızlı bir şekilde merhaba kaydetmenizi sağlar. Artık Android'de ve yakında iOS'a geldiğinde, video mesajlarını metin ve emoji ekleyerek, hatta fırça kullanarak fırçaya yazarak kişiselleştirebilirsiniz.



Tamam, daha fazla duraklama yok. Anneme bir video mesajı bırakması için telefonu alma zamanı.



Google Arts and Culture ile Sanat ve Teknoloji Denemeleri (Google I / O'19)

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.