Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Firefox’un Yeni Sürümü Firefox 67, Yeni Özellikleriyle İndirilebilir Durumda

Mozilla, Firefox internet tarayıcının yeni versiyonunu Windows, Linux ve Mac için yayınladı. Mozilla Firefox 67 artık indir ilebiliy...

...
Mozilla, Firefox internet tarayıcının yeni versiyonunu Windows, Linux ve Mac için yayınladı. Mozilla Firefox 67 artık indirilebiliyor.

İnternet tarayıcıları belli dönemlerde güncelleniyor. Mozilla Firefox’un son versiyonu olan Firefox 67 de bu güncellemelerin bir parçası. Yeni versiyon artık indirilebilir durumda.

Mozilla indirme linklerini güncellemiş olsa da şu anda yalnızca elle indirilip kurulabiliyor. Şu anda Mozilla’nın tarayıcı içerisinde otomatik olarak indirme yapan modülü güncellemelere başlamadı.

Yeni versiyonda Mozilla’nın daha önce test ettiği Firefox Nightly’nin bir parçası olan gelişmiş şifre yöneticisi sisteme dahil olacak. 


Ayrıca Firefox’un hafıza kullanımını azalatacak olan geliştirmeler de yapıldı. Firefox 67, yeni gizlilik kontrolleriyle geliyor. Bu kontroller sayesinde gizli aramalarda eklentiler devre dışı kalıyor. Bunun sebebi ise Mozilla’nın gizli aramalarda kullanıcıların takip edilmesini engellemek istemesi. Eklentiler, gizli aramalarda bile bazı bilgileri kaydedebiliyor. Eklentilerin gizli aramalarda aktif olup olmamasına kullanıcılar karar verebiliyor.


Firefox 67, birkaç hafta önceki güncellemeden sonra gelen ilk büyük güncelleme. Önceki güncelleme, süresi dolan bir sertifika yüzünden bütün eklentileri devre dışı bırakan ve yenilerinin eklenmesini engelleyen bir hatanın ardından yayınlanmış ve Firefox 67’nin çıkışının bir hafta kadar gecikmesine sebep olmuştu.

Güncel Firefox verisyonunun indirilmesi henüz otomatik olarak yapılamıyor ancak kısa sürede Firefox tarayıcılarının kendilerini güncellemeye başlaması bekleniyor.

Mozilla Firefox 67.0 hakkında daha fazla bilgi edinmek için Mozilla blogundan yararlanabilirsiniz.

Mozilla Firefox 67.0 edinmek için aşağıdaki linklerden yararlanabilirsiniz.


İndirme sayfası


Kaynak: https://news.softpedia.com/news/mozilla-firefox-67-now-available-for-download-526094.shtml

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.