Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google, İki Yeni Uygulamasına Daha Karanlık Mod Desteği Getirdi

Günümüzde çok tercih edilen karanlık tema lara, her geçen gün yeni bir uygulama desteği getiriliyor. Google, 2 uygulama sına daha karanl...

...

Günümüzde çok tercih edilen karanlık temalara, her geçen gün yeni bir uygulama desteği getiriliyor. Google, 2 uygulamasına daha karanlık mod desteği getirdi.

Google, Google Calendar (Takvim) ve Google Keep uygulamaları için yeni karanlık mod hazırlıyor. Günümüzde en çok tercih edilen temaların karanlık olanlar olduğunu hesaba katarsak, Google’ın uygulamaları için karanlık mod getirmesi pek de şaşırtıcı olmadı.

Google, sistem bazlı karanlık mod desteğini Android Q için duyurmuştu. Yeni gelecek olan sistemsel karanlık mod desteği, tüm işletim sistemi üzerinde etki edecek; ancak Google, bunun yanında tüm 1. parti uygulamalarına karanlık mod getireceği yönünde söz vermişti. Google Takvim ve Google Keep ile birlikte halihazırda karanlık mod desteği olan uygulamalara dahil edildi.

Eğer Android Q sisteminde karanlık mod aktif edilirse Google Takvim ve Google Keep uygulamaları otomatik olarak karanlık temaya geçecekler. Güncelleştirme bu hafta içerisinde yayımlanacak. Tüm kullanıcılara ulaşması birkaç gün sürebilir.


Google Takvim için karanlık mod.



Google Keep için karanlık mod. 


Kaynak : https://gsuiteupdates.googleblog.com/2019/05/dark-mode-calendar-keep.html

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.