Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Android için Gmail, Google Görevler entegrasyonunu hazırlıyor [APK Insight]

Geçtiğimiz Nisan ayında, Google, Gmail’i Web’de Materyal Teması ve erteleme , dürtme ve Akıllı Yanıt gibi birçok özellikleri  yeniden ...

...
Geçtiğimiz Nisan ayında, Google, Gmail’i Web’de Materyal Teması ve erteleme, dürtme ve Akıllı Yanıt gibi birçok özellikleri yeniden tasarladı. Verimliliği artırmayı hedefleyen bir başka çaba, Google Takvim, Sakla ve Görevler için widget'ları içeren yeni bir yan paneldi. Google Görevler entegrasyonu şimdi Android uygulamasına geliyor olabilir.

APK Insight Hakkında : Bu 'APK Insight' yayınında, Google’ın Google Play Store’a yüklediği uygulamanın en son sürümünü açtık. Bu dosyaları derlediğimizde (APK olarak adlandırılır, Android uygulamaları söz konusu olduğunda), gelecekteki olası özelliklerde bu ipucu içinde çeşitli kod satırlarını görebiliyoruz. Google’ın bu özellikleri sunabileceğini veya hiç sunmayacağını veya hiçbir zaman kusurlu olamayacağını yorumladığımızı unutmayın. Ancak, bitirme işlemine daha yakın olanları, gemi yaptıkları durumda nasıl görüneceklerini size göstermeye çalışacağız. Bunu akılda tutarak, okumaya devam et.

Google Görevler entegrasyonu

Web'de, kullanıcılar bir görev oluşturmak için e-postaları Gmail’in sağ taraftaki paneline sürükleyebilir. E-posta, hızlı erişim için kullanıcılara tarih / saat hatırlatması, alt görevler ve ilgili ek ayrıntıları ekleyebilecek şekilde bağlanmıştır.

Bugün Android için Gmail’in 2019.04.14.246198419 sürümü, mobil cihazda Google Görevler entegrasyonunu öneren bir “Görevlere Ekle” dizesini ortaya koyuyor. Android / iOS'taki Gmail’in Materyal Teması bu yılın başlarında, erteleme ve dürtülerle birlikte görsel yeniden tasarım ve yoğunluk tercihleriyle geldi.

Bununla birlikte, görev oluşturma süreci, taşma menüsünde geleneksel bir düğmeyle olabilir. Dokunduktan sonra, eylemin başarısını veya başarısızlığını onaylamak için ekranın altında "Görünüm" e bir bağlantıyla bir tost mesajı görünecektir. Kullanıcılar muhtemelen ek ayrıntılar eklemek için Google Görevler uygulamasına gönderiliyor.

<string name = ”att_add”> Görevlere Ekle </string>

<string name = ”att_failure”> Görev oluşturulamadı </string>

<string name = ”att_success”> Yeni görev oluşturuldu </string>

<string name = ”att_view”> Görüntüle </string>


Ancak, Google Görevlerinin Ekim 2017’de tanıttığı mevcut Gmail Eklenti Kullanıcı Arabirimi paradigması aracılığıyla minyatür bir pencere olarak açılma olasılığı var . Android’de, ekranın altında “Kullanılabilir ekle” yazan bir çubuk var. -ons. ”Dokunarak ekranın yarısını alan bir panel başlatacak.

Nasıl güncellenir?

Gmail 2019.04.14 şu anda Google Play Store'dan çıkıyor . Telif hakkı ve kaldırma olasılığıyla ilgili yasal zorluklar göz önüne alındığında, doğrudan indirmek için APK göndermiyoruz.

Kaynak: https://9to5google.com/2019/05/05/gmail-android-google-tasks/

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.