Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Uygulaması'nın Hatalarla Dolu 9.72 Beta Sürümü Yayımlandı

Android işletim sistemi ne sahip akıllı telefon larda bulunan Google Uygulama sı'nın yeni sürümü, yenilikler ve hatalar içeriyor. Kul...

...
Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda bulunan Google Uygulaması'nın yeni sürümü, yenilikler ve hatalar içeriyor.

Kullanıcıların hayatını kolaylaştıran Google Uygulaması sürekli olarak teknoloji sektörü devi Google tarafından güncelleniyor. Yayımlanan son beta güncellemesi; Google Lens, Google Podcasts, Google Asistan gibi uygulamalara yenilikler getirirken, hava durumu uygulamasının hata vermesine sebep oldu.

Google Lens

Eskisine göre daha yuvarlak bir logoya sahip olan Google Lens, Google'ın ana teması olan dört rengi de tasarımının içerisinde barındırıyor. Bu yenilik, Google Asistan sekmesinde ve son kullanılanlar menüsünde de etkilerini gösteriyor.

Google Podcasts

Google'ın arama sonuçlarında gösterdiği Podcasts özelliği artık kullanıcılara bölümleri "Önce En Yeni"ye göre veya "Önce En Eski"ye göre sıralama imkanını tanıyor. Yeni özellik, sıralanan podcastlerin sağ üst kısmında üç çizgi şeklinde filtreleme seçeneği olarak yer alıyor.
Yeni gelen bir diğer özellik olan uyku zamanlayıcısı ile artık Google Podcasts, belirlenen süre sonrasında duruyor. Bu sayede uykunuzu getirmek veya uyumadan önce bir süre podcast dinlemek çok daha kolay hâle geliyor.
Tanıdıklarınızı ekleme özelliği hâlihazırda Google Asistan'da bulunuyor ve kullanıcılar tarafından kullanılabiliyor. Gelen yenilik sayesinde Asistan arayüzü kullanılmadan yeni kişiler buraya eklenebiliyor.

Hava Durumu Hatası

Google'ın bu hafta içerisinde kullanıma sunduğu Hava Durumu Kartı özelliği, Hava Durumu uygulamasının çalışmasını bozmuş gibi gözüküyor. 

Google Uygulaması 9.72 beta güncellemesinde arama motorundan hava durumu bilgilerine erişilebilirken akıllı telefonda bulunan Hava Durumu uygulaması ne yazık ki çalışmıyor.

Yeni güncellemenin son kullanıcıya ne zaman yayımlanacağına dair ne yazık ki net bir tarih yok. Eğer Google güncellemelerinden siz de en kısa sürede haberdar olmak ve bu güncellemeleri cihazınızda edinip deneyimlemek istiyorsanız buradan Google'ın beta programına kaydolabilirsiniz.

Kaynak:  
https://9to5google.com/2019/04/19/google-app-9-72-apk-insight-teardown/

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.