Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google haritada Sssnakes

Google Haritalar yaya, araba, tren ve bisikletle nasıl dolaşabileceğinizi gösterir ve şimdi hedefinize de gidebilirsiniz.  Bugünd...

...

Google Haritalar yaya, araba, tren ve bisikletle nasıl dolaşabileceğinizi gösterir ve şimdi hedefinize de gidebilirsiniz. 


Bugünden itibaren, Google Haritalar'dan Kahire, Londra, San Francisco, São Paulo, Sidney ve Tokyo da dahil olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerinde yılan oyununda bir bükülme oynayabilirsiniz. 

Oynamaya başlamak için, basitçe Google Haritalar uygulamasını açın, sol üst köşedeki menü simgesine dokunun, ardından günlük 90'lı nostalji dozunuzu almak için "Çocuk Yılanı" nı seçin (erkek grupları, bel çantası ve tokat bilezikleri dahil değildir).



Bir şehri seçtikten sonra, treninizin dünyayı dolaştığı kadar çok yolcu toplamaya başlayın - Giza'nın Büyük Sfenksinden Big Ben'den Eyfel Kulesi'ne kadar her yerde durun. Fakat haritadan kaçmadığınızdan (veya kendi kendinize) emin olun!
Google Haritalar'daki Yılan bugün Android ve iOS'ta dünya çapında yayılmaya başlar ve uygulamada yaklaşık bir hafta boyunca canlı kalacaktır. Yılan bağımlılığı mı bekleniyor? Bizde. Nisan ayının sona ermesinden uzun süre sonra oynamaya devam etmek için bağımsız siteye gidin. 

Kaynak:  https://www.blog.google/products/maps/sssnakes-map/

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.