Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Ücretsiz Advanced SystemCare Ultimate 12 İndir

Advanced System Care Ultimate , bilgisayarlarınız üzerinde kullanabileceğiniz gelişmiş özelliklere sahip bir bakım ve güvenlik aracı dır. A...

...


Advanced System Care Ultimate, bilgisayarlarınız üzerinde kullanabileceğiniz gelişmiş özelliklere sahip bir bakım ve güvenlik aracıdır.


Advanced SystemCare Ultimate, bilgisayarınızın çok daha hızlı çalışması için kullanabileceğiniz birçok farklı aracı sizlere sunan gelişmiş bir sistem optimizasyon ve güvenlik programıdır. 


Hem yeni başlayan hem de ileri düzey bilgisayar kullanıcıları için oldukça etkili bir program olan Advanced SystemCare Ultimate, bilgisayarınızın ilk günkü performansıyla çalışması konusunda sizlere yardımcı olacaktır.

Oldukça profesyonel görünümlü ve kullanışlı bir kullanıcı arayüzüne sahip olan program içerisinde yer alan tüm özellikler farklı sekmeler altında oldukça düzenli bir şekilde kategorize edilmiştir. 


Antivirüs, Bakım, Alet Çantası, Turbo Güç ve Eylem Merkezi gibi sekmelerin yer aldığı kullanıcı arayüzü üzerinde; Bakım sekmesini seçerek, sadece tek bir tıklamayla sistem bakımını gerçekleştirebilir veya Alet Çantası sekmesi altında kullanabileceğiniz tüm araçları görüntüleyebilir ve istediğiniz araçları seçerek sistem bakımını kendiniz yapabilirsiniz.

Antivirüs özelliği sayesinde bilgisayarınızı her tür tehdide karşı koruyan Advanced SystemCare Ultimate ile bilgisayarınız üzerinde hızlı tarama, tam tarama veya özel tarama yaparak, olası tehditler konusunda bilgi sahibi olabilir ve bu sayede güvenliğinizi sağlayabilirsiniz. Ayrıca gerçek zamanlı koruma seçeneği sayesinde her an bilgisayarınızı koruyabilirsiniz.

Herhangi bir zararlı yazılım veya dosya bulunması durumunda, bu dosyaları doğrudan silebilir veya karantinaya alabilirsiniz. Ayrıca sistem üzerinde tutulan geçmiş lolg detaylarını inceleyebilir ve isterseniz kendinize kara liste veya beyaz liste oluşturabilirsiniz.

Kayıt defterini temizleme ve birleştirme, gereksiz dosya silme, zararlı yazılım silme, sistem açıklarını tarama ve düzeltme, disk birleştirme, internet ve bilgisayar geçmişini temizleme, gerçek zamanlı bilgisayar performansı izleme ve daha birçok gelişmiş özelliği sizlere sunan program, gerçekten çok kullanışlıdır.

Türkçe dil seçeneğini de kullanıcılarına sunan Advanced SystemCare Ultimate, daha birçok dil için ekstra destek sunmaktadır. 

İçerisinde yer alan tüm farklı araçlar için piyasada yer alan diğer rakiplerine göre oldukça etkili tepki süreleri sunan program ile ihtiyacınız olan tüm tarama işlemlerini oldukça hızlı bir şekilde sonuçlandırabilirsiniz.

Sonuç olarak ihtiyacınız olan her tür sistem bakım aracını sizlere sunan program, bilgisayar bakımı konusunda sizlere oldukça etkili bir çözüm de sunmayı ihmal etmiyor. 

Eğer bilgisayarlarınızın her daim en yüksek performansla çalışmasını istiyorsanız, 

Advanced SystemCare Ultimate'e bilgisayarlarınız üzerinde mutlaka yer vermenizi öneririm.


Advanced SystemCare Ultimate yazılımını kendi sitesinden veya partneri Tamindir sitesinden indirip kullanabilirsiniz.



Kaynak: https://www.tamindir.com/windows/advanced-systemcare-ultimate/

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.