Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Checker Plus Extension, Chrome'da Daha Akıllı Gmail Bildirimleri Verir

Meşgul bir Chrome kullanıcısıysanız ve e-postayı kontrol etmek için sekme lerden nefret ediyorsanız, Checker Plus, Gmail uzantısı , Window...

...

Meşgul bir Chrome kullanıcısıysanız ve e-postayı kontrol etmek için sekmelerden nefret ediyorsanız, Checker Plus, Gmail uzantısı, Windows kullanırken Gmail ile etkileşim biçiminizi değiştirir. Bunu neden daha önce bilmediğinizi sorgulamanıza bile neden olabilir.


Gmail için Checker Plus'ın özel olarak yaptığı şey , Gmail hesabınızı geçerli pencerenizde yönetmeyi ve tıpkı Yahoo Messenger'da olduğu gibi masaüstünüzden de doğrudan bildirim almayı mümkün kılar. 11.847 beğeni ve 1.267.059+ kullanıcısı ve sayımıyla, bu uzantının beğeneceğiniz özelliklere sahip olacağını biliyorsunuz. 

Bu rakamlar sanırım insanların biraz olsun güven duyduğunun ifadesidir.

Rehberimiz, popüler Checker Plus for Chrome için Gmail uzantısının nasıl kullanılacağını ana hatlarıyla açıklayacaktır.

Chrome'da Daha Akıllı Gmail Bildirimleri

Gmail Için Checker Plus'ı Yükleyin


Herhangi bir şey yapmadan önce, bu eklentiyi indirmek ilk adımınızdır ve hızlı ve kolaydır. İlk önce Chrome'u açın ve Chrome Web Mağazası'ndaki Checker Plus için Gmail indirme sayfasına gidin. Burada bir kez mavi renkliChrome'a ​​Ekle ” düğmesine tıklayın.

Ekleme sonrasında, Checker Plus simgesi artık Chrome araç çubuğunuzda da görünür durumda olacak.



Gmail Için Checker Plus'ı Kullanma


Uzantının tam işlevselliğini görmeye başlamak için, araç çubuğundaki simgeye tıklayarak Gmail hesaplarınızdan birine giriş yapın. Oturum açın.



Hesabınıza giriş yaptıktan sonra, simgeye tıkladığınızda bir açılır menü en son e-postalarınız görünecektir. Sahip olduğunuz yeni e-posta sayısını gösteren bir numara da simgenin üzerinde görünecektir.


Yeni bir e-posta geldiğinde, tarayıcınızın sağ alt köşesinde yanıp sönecek bir bildirim alacaksınız.


Yeni bir e-postayı da araç çubuğu simgesinden “ önizleme ” modu adıyla okuyabil, sanki gelenlerdeymişsiniz gibi kullanılabilirsiniz. Checker Plus simgesine tıklayın, ardından yeni e-postayı tıklayın; genişletilmiş bir açılır menüde görünecektir.


Doğrudan bu menüden cevap verebilirsiniz, bu nedenle birçok pencerede bu uzantının 1. favori işlevi olan mevcut pencerenizi terk etmeniz gerekmez. Önizleme modunda mesajın altındaki “ Cevapla ” ya tıklamanız yeterlidir ; bir imleç görünecektir.


Ek olarak, araç çubuğu açılır menüsünde, hangi sayfanın bulunduğu bir linki e-postayla göndermek için “ Bağlantı ” simgesini tıklayabilirsiniz. Bağlantı simgesini tıkladıktan sonra, ekranın sol tarafında bir oluşturma alanı belirir.


Kişilerinize erişmek ve arşivinizi aramak için bir seçenek var.

Checker Plus'ın ayarlarını değiştirmek için açılır menüdeki dişli simgesini tıklayın; sizi yeni bir sekmedeki “ Seçenekler ” alanına götürür.


Burada bir kez, bu uzantının sağladığı seçenek sayısı karşısında şaşkına kapılmayın. Bulabileceğiniz en heyecan verici seçeneklerden biri Sesli Bildirimler. Sesli komutlar bu uzantıyı kontrol edebilir ve Gmail hesabınıza hızlı bir şekilde erişmeyi daha da kolaylaştırabilir. Chrome'daki ses tanımanın oldukça iyi olmasına yardımcı olur.

Sesli Bildirim'i açtıktan sonra, bunun için sessiz kontrollerine araç çubuğu simgesiyle erişebilirsiniz. Sadece ses simgesine tıkladığınızda açılır menü ve seçeneklere erişilebilir.

Resmi büyük incele


Bulatacağınız ayarlar alanındaki bir başka özellik de, bir e-posta geldiğinde iletişim fotoğraflarını ve söz konusu bağlantının ayrıntılarını gösterme seçeneğidir.

Bu uzantının Chrome kapalı olsa bile çalışmasını istiyorsanız, mümkündür. Bu, Gmail’ini seven ancak başka bir tarayıcı kullanmayı tercih eden herkes için harika bir fikir.

Ayarlar alanının geri kalanı, Gmail hesabınızı ve klavye kısayollarınızı yönetmekten ekran rengine kadar herhangi bir uzantıyla görülebilecek en etkileyici seçenek seçeneklerinden birini içerir.klavye , ekran rengine kısayollar.


Ağır Gmail kullanıcıları için bu eklenti neredeyse bir zorunluluktur; bu kadar iyi. Kısa bir süre kullandıktan sonra, Checker Plus olmadan yönetmek zordur. Tüm arayüz, şık, kullanımı kolay. Gmail hesabı olan herkes kesinlikle bunu kontrol etmelidir.


GMAİL İÇİN CHECKER PLUS'I  ŞİMDİ İNDİREBİLİRSİNİZ

Daha fazla uzantı isteyenler için araştırmaya devam edin.



Kaynak: https://www.technorms.com/28754/gmail-notifications-in-chrome-checker-plus

2 yorum

  1. Benzer bir uygulama mozilla'da da var. Mozilla chrome'den daha hızlı ve parola ve diğer anımsamalarda daha başarılı olduğu için onu tercih ediyorum.
    Chrome'ı sık kullanmıyorum.
    Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Mehmet bey, evet aynı uygulama add ol Mozilla da da var. Ancak hız konusunda Chrome hızı kanıtlanmış lider konumda şu anda. Ben İntel 7 işlemci 8 GB ram ve SSD hard disk kullanıyorum. Bilgisayar 1,5 sn' de açılıyor ki hızlarını anlamakta bazen zorlanıyorum. Siz nasıl anlıyorsunuz hızı?

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.