Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger, Yayınlar yorumlar ve paylaşım ayarları

Google Plus , ( Google+ ) Tüm APP 'leri 2 Nisan 2019 tarihinde tamamen Google tarafından kaldırılacak. Kademeli olarak kaldırılacak...

...

Google Plus, (Google+) Tüm APP'leri 2 Nisan 2019 tarihinde tamamen Google tarafından kaldırılacak. Kademeli olarak kaldırılacak Google+ uygulamaları sonrasında Blogger kullanıcıları artık Google+ Yorum uygulamasını kullanamayacak. 



Google Artı simgesine tıklandığında kişilere ulaşamayıp, profil seçemeyecek. Blogger Yayınlar Yorumlar ve Paylaşım Blogger varsayılan ayarlara dönecek ve döndürülmesi gerekecek.

2 Nisan 2019 da Google Plus yorumlar çalışmayacağına göre Blogger Yorum ayarlarının güzel bir şekilde yapılandırılması için ilgili adımları aşağıdan takip edebilirsiniz.

Blogger, Yayınlar yorumlar ve paylaşım ayarlarını yapılandır:

1. Öncelikle! Blogger kumanda panelinizdeki Tüm Google+ ayarları kaldırın.

2. Yol: Blogger Kumanda paneli > Kullanıcı ayarları > Seç > Blogger. > Kaydet.

Blogger Yorum Ayarı:

3. Blogger kumanda paneli > Yayınlar Yorumlar ve Paylaşım >


4. Kimler yorum yapabilir? Google Hesabına sahip kullanıcı seç.


5. Yorum Denetleme ?
Her zaman seç.
6. Denetleme isteklerini şu adrese gönder: Mail adresi gir. Mail adresini girdikten sonra size şu şekilde bir mail gelecek. >> Kendi blogunuza hemen abone olun..

Büyük resim:


"Blogger Adnan Güney blogundaki yorumların denetlenmesi gerektiğinde Şu blogxx adresine e-posta bildirimleri almak için davet edildiniz.
Bu davetiyeyi kabul etmek için lütfen aşağıdaki Abone ol bağlantısını tıklayın. Bu e-posta bildirimlerini almak istemiyorsanız bu iletiyi yoksayabilir veya aşağıdaki Reddet bağlantısını tıklayabilirsiniz.

Bu blogla ilgili yorum denetleme e-posta bildirimlerini almaya son vermek isterseniz buradaki veya bildirim e-postalarından birindeki kapsam dışında kalma bağlantısını tıklayabilirsiniz."

Abone ol
Reddet


Saygılarımızla,

Blogger Ekibi


7. Kelime doğrulamasını göster ? Evet olarak seç.

8. Ayarları kaydedin. Yorum ayarlarını tamamladınız.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.