Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Fotoğraflar için yeni bir güncelleme geldi

Güven konusunda kullanıcılarının beğenisini kazanmış olan Google 'ın Fotoğraflar uygulaması, yeni bir güncelleme getirdi. Google Fotoğ...

...
Güven konusunda kullanıcılarının beğenisini kazanmış olan Google'ın Fotoğraflar uygulaması, yeni bir güncelleme getirdi.

Google Fotoğraflar'a bugün gelen güncelleme ile, yükleme hızı yavaş olan kullanıcılar için önemli bir adım attı.

Express yedekleme modu ile güncellenen uygulama, özellikle ADSL kullanıcılarının zorlandığı yavaş yükleme hızları nedeniyle upload yapmanız gereken servislerin kullanılmasını neredeyse imkansızlaştırıyor.

Google, bu problemle karşılaşan kullanıcıları için bir özelliği kullanıma sundu. Daha önce orijinal ve büyük resim boyutu şeklinde ikiye ayrılmış olan fotoğrafların yedekleme kalitesi seçeneklerine bir yenisi daha eklendi. Eklenen modun ismi express fotoğraf kalitesi.

Bu modda yüklenen resimler, orijinal resim kalitesinden uzak olsa da, fotoğrafların düşük boyutlara sıkıştırılarak, yavaş yükleme hızlarında bile yüklenebilmesini sağlıyor. Bu sayede, düşük yükleme hızına sahip olsanız bile, siz de Google’ın fotoğraf yedekleme servisinin sunduğu özelliklerden yararlanılabiliyor.


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.