Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Takvim SMS bildirimleri kaldırılacak!

Google , takvim uygulaması için 2019 başında bazı özelliklerin kaldırılacağını duyurdu. Şu an için kaldırılacak olarak açıklanmış özellikle...

...
Google, takvim uygulaması için 2019 başında bazı özelliklerin kaldırılacağını duyurdu. Şu an için kaldırılacak olarak açıklanmış özelliklerden ilki ise Google Takvim SMS bildirimleri!

Google Takvim SMS bildirimleri uygulamadan çıkartılacak!

Google Takvim uygulaması, 2019’un ilk haftasında bazı özelliklerini kaldıracak. İlk açıklamaya göre ise SMS bildirimleri seçeneği 7 Ocak 2019‘dan itibaren uygulamadan tamamen kaldırılacak, ancak Google’ın kararının arkasında bir neden var.

Takvim zaten uygulama içi bildirimler sunuyor ve buna ek olarak cihazlarına veya bağlantılarına bakılmaksızın kullanıcılara bildirim gönderebiliyor. SMS yoluyla bildirim alıyorsanız uygulama üzerinde bildirim seçeneklerinizi değiştirmeniz gerekmeyecek. SMS bildirimleri Otomatik olarak uygulama içi ve e-posta bildirimleriyle değiştirilecek.

iOS veya Android akıllı telefon kullanıp kullanmadığınızdan bağımsız olarak, Takvim uygulamasının yüklü olması durumunda bu yeni bildirimleri etkinlik bildirimleri olarak alacaksınız. Yeni etkinlikler, değiştirilen olaylar, iptal edilen etkinlikler veya etkinlik yanıtları için SMS bildirimlerini ayarlamışsanız, bunlar da e-posta olarak gönderilecek.

SMS bildirimleri seçeneğinin kullanımdan kaldırılması, bu özelliği seven birçok kullanıcıyı olumsuz etkilese de en azından Google, bildirim seçenekleri için iyi alternatifler sunuyor. Peki, sizce Google Takvim SMS bildirimleri olmaması uygulamayı kullanma kararınızı etkileyecek önemli bir etken mi?

Kaynak: https://shiftdelete.net/google-takvim-sms-bildirimleri-kaldirilacak

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.